" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Teacher to be | Tak lari melakukan dosa | Insan biasa | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Apakah jawapan harus anda pilih ?
Monday, April 21, 2014 | 6:46 PM | 0Comment


1. Kalau seorang lelaki cakap dekat anda 'I LOVE YOU'
A. anda beri penampar
B. cakap kat dia I LOVE YOU TOO
C. cakap kat dia perasan
D. pergi bla 

2. Kalau kawan tampar anda
A. anda tampar balik
B, sumpah kawan anda ( itu nama dia kurang ajar haha)
C. pergi dekat dia tarik tudung ( eh ,apa kaitan nie ? )
D, biar kan .. anda bersabar

3, Bila anda jatuh , kawan-kawan anda ketawakan anda
A. pergi dekat dia cakap " kenapa ketawakan saya?'
B. duduk kat tempat anda jatuh 
C, menangis
D, berdiri dan terus bla

4, anda bermain dengan kawan, datang kawan seorang nak join main jugak
A. ajak masuk 
B suruh jangan masuk
C marah kat dia " ada aku suruh kau masuk sini ?'
D. suruh dia bla, ,tak payah masuk ( jahat kan? )

5. Anda rindu seseorang 
A. anda text dia. tpi dia tak balas
B. Anda call dia tetap jugak tak jawab,
C pergi jumpa dia di tempat selalu anda dating
D pergi pantai , tulis nama dia

6. Adik anda menganggu anda main game
A. bagi dia main
B bagi dia permainan
C. Kunci pintu bilik 
D, suruh dia keluar

7. Bila anda sedang study tetipa handphone berbunyi
A. biarkan sahaja berbunyi smpai banyak kali
B, buka handphone anda yang sedang berbunyi
C, off handpone anda
D, Campak handphone anda ke lantai hingga pecah ( haha, ,kesian handphone )

8, Bila anda di panggil pengetuan atau cikgu
A. pergi jumpa terus
B, buat muka slamber buat macam tahu apa2
C buat senyuman yg lebarr,, :D
D , duduk kat tempat asal 

9 Bila anda on laptop tetiba kakak atau abang anda rampas laptop
A. cerit kat telinga dia. "tak tengok ke org tengah on nie "
B marah dia rampas balik laptop
C. pukul dia ,
D, anda masuk bilik hempas pintu (nnti kena gife boOm oleh your mom & father )

10 . Anda mendengar kawan anda mengumpat anda
A. anda pergi tempat duduk dia dan ckp ' kenapa mengumpat aku ?'
B  pergi tempat dia pukul meja
C pergi pukul pipi dia (siapa suruh mengumpatkan ? )
D bersabar je, ,-Separuh dri pda iman-


AFIQAH J