" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Teacher to be | Tak lari melakukan dosa | Insan biasa | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





kawan dulu dan sekarang
Friday, May 9, 2014 | 2:45 PM | 0Comment

Oh, lama aku berfikir kawan dulu dan sekarang. . . . .
macam lagu Tegar kan?

Aku yang dulu bukan yang sekarang kan ?
dulu-dulu ku ditendang
sekarang aku disayang..

Afiqah... dah2 lagu tu.. hujan nanti.. blierrkk,,, -_- :P

sambung.. pasal title diatas, :)

kawan dulu..
- suka merajuk..
- cepat dipujuk
- suka marah tak lama2
- suka berkawan
-suka berbincang masalah
- bergurau sampai air mata jatuh
- bergaduh pastu baik

Kawan sekarang
- suka merajuk lama2
- susah dipujuk
- susah suruh bincangkan masalah
- kalau ada masalah kawan tutup telinga.
-kalau masalah dia sudi kita dengar kan ? hmm)
- bergurau smpai bising.
- hhm .. mcm lagi ada..

tiap hari aku perhatikan .. :( yang sedihnya.. kalau baca diary kita boleh.. tapi baca diary dia tak boleh.. habis yg diary dia tu elok sgt ka? :( aku tetap menahan hati ini.. suruh bersabar.. atas kawan..
aku  ada kisah tapi aku tak ingat la masa bila..

hmm .. tyme tu tersilap saya mereka bagitahu nama GF/BF la.. termasuk aku.. dan aku dengar.. pastu mereka.. *iisshh *.. hmm... kot mulut aku nie celopar gila~ macam mulut murai.. hm :( pastu mereka tanya aku ..

Michell : Kau kenal ke?
Aku      : hhmm.. tak kot..
Michell : marah ke?
Aku     : tak da la~ * sambil lukis my dream house*

Wilma menjelma ..

Wilma : marah ke?
Aku     : nak buat apa aku marah tak tentu pasal.. hmm
Wilma : oohh,, Ok.. :)

aku tak ingat tak ingat tyme  bila.. hmm.. :(
btw.. tyme tu jugak aku begitu sedih.. tak tau tetiba.. hmmm

afiqah.. dah2 sedih.. sabar k sabar.. :)  Allah kan ada ? :)

aku bak kata kawan haruskah mengata aku buzybody hal org.. baik dah org bantu.. :( takpa.. la~