" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Teacher to be | Tak lari melakukan dosa | Insan biasa | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





TERPISAH :(
Saturday, June 21, 2014 | 4:01 PM | 0Comment

Assalammualaikum :D lama dah tak update blogger .. Rindu Afiqah tak ? *kelip2 mata* sapa tak rindu Afiqah sedih :( humm .. . aarhh ! bru sebut pasal sedih . . :( bru perhimpunan lepas hari selasa . .2 orang guru pindah :( termasuk Miss NurAini :( Afiqah cerita kat kawan pon sungguh sedi jugak :( teringat kembali memory masa form 1 .. tyme befday Miss & Khairil . .mmg happy .. kehkeh ! .. :D 

Datang Bibi dengan 1 cari cream kek .. 

Bibi : Pyqah ! tgok belakang
Aku : *aku tgok*
Bibi  : hahah ... *ketawa kuat :3* kan dah kena .. :D
Aku : hmm ! nasib xbaik . .hoho .. 

.................................... kkk sambung cerita ...................................................
Happy Birthday ! 
Cerita bermula dengan kisah menyelidik atau mencari fb Miss ... 
form 1 tak jumpa jugak fb dye .. tap tip tup 
form 2 dapat cari ..nervous ! takut org lain .. hoho ^_^ 
tiba masa nak ADD FRIEND mmg berdebar2 dah rasa .. terus tekan PHOTO dan tgok ..
ceng2 .. aku dpt fb dye .. muahhh! muaahhh!! huhu . .berlinang air mata .. hhuuhu . ^_^

Jom tgok gmbar masa Birthday mereka  .. . .#throwback 


Tengok kek ni .. Ok tak ? 

ehhemm ! *ceh* "Jom Potong kek .. senyum semua ^_^

Inilah kami :D Rindu tyme ni .. nak buat lagi :( -Insya-Allah- umur masih pjg ;)


p/s : minta maaf mencuri gmbr :) anda boleh tumbesaran kan gmbr2 di atas :D jgn curi gmbr mcm aku :D huhu .. 

  • Minta maaf kalau terkasar bahasa :)
  • Minta maaf curi gmbr :D 
  • minta maaf lagi . .
Otak dah blurr nak buat ayat .. :D

Untuk Miss :
Terima Kasih ajar kmi semua .. Jangan lupakan kmi :D gmbr telah dicuri oleh pemilik account blogger. .*ceh* ..walaupun garang kami sayang cikgu :D xkan lupa gelak ketawa , senyuman yg comel ^_^  ..  
xda idea .. sorry :D~ hehe ..