" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Takkan pernah lari dari melakukan kesilapan | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Apa Yang Berlaku ???
Wednesday, July 23, 2014 | 2:50 PM | 0Comment

Assalammualaikum :) Salam Ramadhan .. Wah ! lama dah tak update :'( tak rindu Afiqah ?? kalau rindu jom komen :) ^_^ 4 hari nak raya ! Alhammdulilah berpuasa dalam sebulan :) Siapa dah pecah ?? aaa.. jgn sembunyi ! >_< yang perempuan tak yah sebok ! hehe ! :) Selama Afiqah tak update blogger . Afiqah selalu buka link pasal MH17 :( Gaza :( Ya Allah :( Hanya Allah tahu . . 

Ada tyme tu Afiqah on chat . tnya kawan kenapa dengan MH17 ?? dia suruh buka google & search pasal tu . . Ya Allah sedih nye :'( AL-FATIHAH untuk semua penumpang :'( ada masa Afiqah akan buat pasal MH17 ;) Insya-Allah kalau diberi peluang menaip guna jari-jemari yg lentik *lentik lah sgt :3 perasan* huhuhu

Pray 4 Gaza :) 
Ya Allah dah nak dekat habis ramadhan pun masih juga Israel nak serang Gaza :'( Banyak yg syahid dalam peperangan .. Bila search semua nya .. menyedihkan & pilu tengok . kanak-kanak tak berdosa pun kena ! Kejamnya Israel :( ! bak kata mereka : "Kami bersahur di Gaza, kemudian kami berbuka di Syurga"

Okeyh! disini je :)
Selamat Hari Raya * apahal ni ? awal sioott kau ucap ?*
Salam ramadhan :) :*