" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Takkan pernah lari dari melakukan kesilapan | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Sekolah ! Sekolah !
Thursday, July 24, 2014 | 5:37 PM | 0Comment

Assalammualaikum :) Fiqah lama tak on blogger , update blogger & mcm lagi .. so, siapa yang komen atau chatbox fiqah . klau tak terblas minta maaf sangat :) pada masa yang sama fiqah buat homework last minute >_< grr .. terus kena boom oleh papa ^_^ masih tersenyum hehe :D
semua tak sempat balas . kadang2 on fb semua org chat ? ! aku bukan famouss macam org lain :3
haha ..
kk .. Draft pasal ni pon dah lama . .tyme tu pun aku ada PUBLISH ,, :3 :'( huhu . .
malas dah nak update . .kalau mcm tu tutup acc nih .. *eyh ! tak payah la . siapa nak luah perasaan ?*
humm ! aku rasa lah aku rindu nak blogging setiap hari . tak kisah la apa org kata kat aku nie ?

  • kaki internet 
  • kaki on9 
  • kaki fb
smua kaki  ! tangan tak dak ? haha . .
Bye ! See you again ! I'come back untuk update lagi :)