" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Teacher to be | Tak lari melakukan dosa | Insan biasa | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Memory (2)
Tuesday, June 10, 2014 | 3:12 PM | 0Comment

Assalammualaikum . .Aku nak sambung kisah memory .. terngiang2 lagi kat telinga aku sampai sekarang :) mereka buat aku happy gembira dikala aku sedih .. tpi, mereka bnyak bantu aku dikala aku susah ^_^ ,,K ..kita sambung episode 

Part 4 
nie masa kami ke Kingwood Resort .. tyme yg sma jugak , , aku ngan bff msih lagi "BERPERANG" .. kmi tumpang kereta cikgu .. uhuhuxx.. tyme yg sma kmi 2 duduk sma kat belakang.. . memang berlakon sekali lah depan cgu .. hoho .. eksen lo .bgi gula2 hoho . . mmg part tu mmg bestt yoo ! ^_^ Cehh ! aku terkejut macam brokk .. disebabkan aku ketua bilik .. -_- .. tyme tu jugak cgu kata . jga elok2 kunci bilik .. aku jawab :- hhmm .. oookkk .. mmg pelik .. pastu letak semua barang kat bilik . .kmi pergi tempat sepak takraw .. ikut rumah suka * tak berapa ingatt :3 * lepas berjaya menang yahoo .. kmi dijemput balik bilik . . then turun balik ak mandi .. hehe .. lupa bawa tuala . . dingdong ! terpaksa minta kat Caunter .. -_- ,, hmm ,, -_- .. aku & kwan mandi kolam kecil .. perggh! aku tak pandai berenang :( penakut gila ! >_< lepas habis kami dijamu selera *tersilap la* then balik bilik basah2 :D hmm.. beberapa hari nak balik .. kmi tak nak bju yg disimpan dlm beg tu basah .. masuk tandas .. belum sempat nak ambil pengering rambut. .tiba2 ada handphone bunyi .. 2 kali berturut2 .. >_< semua dalam tu nervous & ketakutan ,, >_< kali ke 3 aku angkat la bunyi handphone .. cgu ckp : semua turun bawah segera *tak berapa ingat dialog* Aku jawab : aaa.. ok2 .. hooho .. kmi sempat lagi ambil pengering rambut tu nak kering kan bju .. hehe .. tiba2 . .masa nak ambil pengering rambut .. xdapat buka .. :( :3 ..dpt sorang kawan .. jadi mekanik .. fuh ! nasib dpt .. hooho .. dan kami dah siap sedia nak turun .. tiba2 cgu jalan tepi aku .. kenapa xjawab panggilan cgu ? ..aku jawab . takut org lain  kacau .. terus bla .. hooho 
pastu .. dah selesai apa2 benda lepas makan .. kmi ada cabutan bertuah *kot la tak ingat* tak ingat group spa menang .. pastu kami masuk bilik dan atur tempat tido .. hmm... tersilap kmi tido pukul 11 or 12 .. then kmi 4.50 a.m .. disebabkan mereka mendengar aku buka bilik mandi .. :) mengejutkan mereka kata. .. hoho .. :) belum mandi & kemas brg .. kmi dah buka keropok .. duduk dlm satu bulatan, fuh! mmg best tyme tu .. hehe :) dan kmi nak buat air kopi & teh. . tiba2 xda gula !! >_< mmg ... bbabab***then . .ada seorang lelaki .. kmi terdengar ketukan dari pintu bilik kami .. grr.. takut ! kmi & kwn2 .. semua ambil tuala .. raja keluar dulu aku .. pergi bilik Azreen ... haha :) mmg ngeng .. 
part nie mmg panjang2 .. aku malas nak taip .. bye .. 

                                              ~ THE END~ 
#part dha hbis .. :) 
see you again Insya-Allah :)