" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Teacher to be | Tak lari melakukan dosa | Insan biasa | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Hijrah Menuju Allah
Wednesday, October 29, 2014 | 9:59 PM | 0Comment

Assalammualaikum . 

Jeng2 afiqah dah muncul ..beberapa hari ini sebookk dengan urusan sekolah , rumah la . apa lagi . dah rasa malas nak update blog nih . walaupun beberapa lama meninggalkan draft kekadang publish sendiri .. :3 malas oh malas . .^_^ tahun depan dah PT3 .. hmm Afiqah selalu ulang pasal PT3 je kan ? ? Boring tak baca ? haha .. Jom Afiqah nak bagi korang lagu best sikit la .kalau ada rasa tak best pi, maen jauhh .suhh . haha .. jangan kecik hati ka ?? !! suka2 nak bergurau . .ofcoz lama tak update nihh ..ngewngeww .. 


Hijrah menuju Allah . .
Ini lah niat aku ditahun depan ^^ InsyaAllah kalau dah .. Tahun depan dah kena fokus betul dengan mata pelajaran yang akan masuk PT3 .. huhu ! berapa malas la nak mengata apa2 .kalau dah itu batch'00 tahun depan .. 
Ya Allah Afiqah dah terfikir nak masuk kelas aliran apa form4  ..haha .belum mula PT3 dah mula terfikir . .kahkah .. 
Jom berbalik pada cerita asal . .Afiqah ada terbaca 1 lirik lagu nihh .. mmg mengenai "Hijrah menuju Allah " 
kalau berkesempaian . aku nak berhijrah dengan baik . sikit2 tahun depan . kalau 1 dah okey cuba yang 1 lagi . dah kita dah BERJAYA nak ubah ..InsyaAllah :) 

Jom Dengar lagu Nasyid niihhh .. (:



klau suka Download . (: 

p/s : Sorry klau boring membacanya .. :D