" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Teacher to be | Tak lari melakukan dosa | Insan biasa | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Mimpi ? :'(
Sunday, December 14, 2014 | 1:23 AM | 0Comment

Assalammualaikum ..... 
3 hari tak update . .
huhuu . .
Winddddddddduuuuuuuuuuuu ..  ... 
Booooo. . boooo .. booo. . 
aku datang dengan tajuk mimpi . 
tersilap aku . aku pernah update pasal mimpi ni kan ? *fikir sebentar*
Mimpi yg satu tu lain kot *:3 * 
yang ni lain kot *gelak kuat mcm org geletek perut*
tgah malam ni pulak aku nak update blog . 
tak sampai hati nak tinggalkan draft . 
hahaha . .

Sebelum aku hijrah ni . .
Tak lama lagi kot .. >_< 
haha. .
banyak mimpi aku telah alam . .
tapi . . 
aku macam menangis xberlinang air mata. 
entah apa2 aku fikir . .
heieehhe. . 
walaupun senyum2 dikala senang & susah . 
tapi , 
aku tak dapat nak hilangkan kisah aku alami 
sebelum memikirkan pasal perhijrahan . 
dan selepas memikirkan pasal perhijrahan . .
Walau apa pun terjadi . 
aku meneruskan penghijrahan ini . .
InsyaAllah . .
dalam sekelip mata kejadian mimpi 
berlaku sekali lagi . 
waktu aku bgun tidur. 
aku tak dapat bayangkan mimpi . 
walaupun orang kata. .
 " Mimpi mainan tidur " 
ada kalanya mimpi menjadi kenyataan . .
Berdoa agar mimpi tidak menjadi kenyataan . .
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
17 hari lagi . 
Yeah . .
1 minggu sebelum penghijrahan . 
InsyaAllah :) 
buat perkara apa yang patut . 
kehkeh .. 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Walaupun kawan2 atau yang selalu menghubungi aku berkata 
" Kau nak kemana ? "
" kau nak hijrah kemana ? " 
"Hijrah ? "
"Apa tuhh ?? " 
Well , aku tak nak bgitahu sesapa pown walaupun apa terjadi . InsyaAllah . .
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hijrah k Hijrah 
Boh mok bising hal kmek . 
spa mox tauk apa hal aku mox hijrah . 
Biar Allah jak tauk .
gney hati kmk . terbuka mok hijrah
boh nganok ku dari blakng . 
okkeyyy . :) 

Translate : 
Hijrah k Hijrah 
Tak payah nak bising hal saya 
siapa nak tahu kenapa saya nk hijrah 
Biar Allah je tahu 
macam mana hati saya terbuka nak hijrah 
tak payah nak mengata belakang . 
Okk . .

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Panjang kann ? 
Lah sgt. . 

Disini sahaja . .