" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Takkan pernah lari dari melakukan kesilapan | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Tunggu ..
Saturday, December 27, 2014 | 7:58 PM | 0Comment

Assalammualaikum semua .. saya datang menziarahi blog dan saya sedang mengupdate nya *mcm org tanya je* So , ada tengok tajuk tak ? bosan ni tauu *tak tanya pown? maen lawh* tangan aku ni nak sangat update . bila aku dah update. otak aku pown tergantung *aku pun terasa pelik nowhh* hmmm . .*telan air liur*  hmmm . . aku nak kata kan . sepanjang berada di tahun 2014 . banyak pengalaman pahit dan manis kita lalui kan ? nak aku senaraikan atau tak ?? *jap2 ..aku senaraikan*

  • aku menangis tengok result aku menurun 
  • aku bahagia *apa iniiiii ?? *
  • aku dah pandai guna wechat *ada org kesah dengan kau ? *
  • aku banyak kenali org selama nihh . .
  • aku nak terima kasih pada org yang aku kenali . .tunggu ayat aku paling last nnti yeee .!!! 
  • gadoh manja dengan kawan 
  • gadoh dengan kawan pasal gosip *poyo kau*
  • aku menangis kawan dah pindah sekolah 
  • aku menangis cikgu dah pindah sekolah / tempat mengajar baru 
  • aku dapat gosip entah mcm mana mereka boleh kenal aku :3 
  • mereka kata aku sombong 
  • mereka kata aku gedik 
  • mereka kata aku senggeett .. *hahahahaha*
  • aku pernah kata kat kawan " aku sayang korang " 
  • aku pernah bgi ucapan kat cikgu untuk kali terakhir 
  • aku tak bagi present kat cikgu . 
  • aku pernah berfikir pasal " Aku nak ubah diri " 
  • aku pernah nyanyi . tp , kawan kata tak best suara :( 
  • aku pernah menjerit untuk 1 sahaja ucapan . 
  • aku pernah menangis untuk seseorang . .
  • aku tak nak skitkan hati diaa.
  • hari ni . berita tentang pesawat hilang :( 
  • hari ni  berita tentang mak kawan sahabat baik aku tyme sekolah rendah meninggal . sorry kawan , aku xdapat ziarah . . :( kau sabar yehh . tabah ..
  • tu je koootttt
tu aku pernah buat . tpi syang . hanya tinggalkan kenangan la . . 
aku nak menangis tengok semua nih. 
tpi ? air mata aku tak nak keluar . 
aku kuat pendam semua tuhh . .
tpi ? aku xnak luahkan semua . 
tpi ? org yg aku luah mana faham ?? 
aku sedih tau ? seorang tak faham perasaan aku . 
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.. 
aku nak lupakannn .. 
aku nak tutup buku lama  , 
dan buka buku bru . 
start : 1/1/2015 
InsyaAllah . tolong doakan . yee .. :)) 

Sekiannn .. 
Pendek or panjang itu entry aku . kehkeh . . 

pertanyaan  . 
di ask saya :) 
di wechat saya . sementara masih aktif :) 
di facebookk . 
di twitter . 
Makasiihhh ^^