" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Teacher to be | Tak lari melakukan dosa | Insan biasa | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Datang Kembali
Monday, January 5, 2015 | 4:54 PM | 0Comment

Assalamualaikum :) Senyuman di hari ini ^_^ hmm .apa harus diupdate ?? Uhunnxx .. Hari tu pergi post tajuk " Biar Kenangan Berlalu " terus pergi draft .hahaxx .. umm .. Jap2 nak share sikit nih . .

gf : papa ... syg mama x ? 
bf : mestilha ,, knp mama tibe-ii je tnye cm too ? *pelik* 
gf : xde pape ,, sje nk twu ,, *senyum* 
bf : iye lha mama ,, 
gf : lurve u papa 
bf : me too mama ,,
∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞
one day , mse bf tgh busy lyn perempuan laen ,, si gf text ,
gf : papa ,, rndu lha ,, jmpe nk ?
bf : *x rply sbb busy txt ngn org laen*
gf : papa ? busy ea ? npe x rply ?
gf pon call bf dy ,,
gf : papa ,, *nada ceria*
bf : kau nk pe ? dr td txt ,, pstu call ? semak thu x ? aku busy ni !
gf : errr ,, sory mama x tau ,,
bf : stop mcg n call bley x !
gf : *tahan sebak* sory ea papa ,, mama jnji x kcau papa lg dh ,,
bf : bgus ar klau cm too ,, kau g mampos lg bgus ,,
∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞
one day mse si gf klua ngn kwn-ii dy ,, dy trnmpk bf dy tgh date ngn sorg perempuan ,,
kwn : ehh tu bkn bf kau ke ?
gf : ehh mne ade , kau slh org kot ,, dh lha jom blek ,, aku penat lha ,,
∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞
birthday bf ,,
bf : mama ,, ary ni birthday papa ,, jom kite celebrate sme-ii ?
gf : *xrply*
bf : *pelik* try call tp x angkt
si bf pon jd x sng duduk ,, so dy buat kputusan utk pegy rumah gf ,,
∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞
bf : assalamualaikum ,, ibu oh ibu ,,
ibu : waalaikumussalam ,,
bf : err ibu ,, mne syg sy ? knp sy txt dy x rply , call pon x angkt ,,
ibu : kau nk thu mne syg kau ? ikot ibu ,
∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞
smpai kt kubur ,, ibu pon mngis teresak esak ,,
bf : ibu , kite buat pe kt sni ?
ibu : klau kau nk thu ,, syg kau da mninggal sminggu yg lps ,, dy accident mse nk g bli hdiah birthday kau ,,
bf : x mungkin ,, ibu tipu kan ? tlg lha ibu ,, x klaka lha ,,
ibu : ibu x tipu ,, ni hdiah yg dy bli ,,
si bf pon bkk hdiah tu ,, dy trkjut bile tgk spasng cincin trukir nme dy ,,
ibu : ni surat yg dy sruh ibu bg ,, kmu bce lha ,,
"to : papa
happy birthday papa ! mama mntk maaf sbb x dpt celebrate ngn papa ,, tp papa jgn sdeyh ,, mama dh belikn hdiah utk papa ,, ermm ,, mse papa bce surat ni ,, mama da xde kt dunia niyy ,, mama dh prgy jauh ,, sbb mama xnk kcau papa ,,, ingt x ,, ary tu mama ade jnji ngn papa yg mama x kn kcau papa lg dh ,, skrg mama dh tunaikn jnji mama ,, ermm papa ,, mama mntk maaf sbb xdpt jd gf yg baek utk papa ,, skrg mama nk papa gune cincin yg ade dlm kotak tu utk purpose gf bru papa ea ,, msty papa pelik kn ? cm ne mama thu , erm ary tu mama trnmpk papa tgh date ngn dy ,, dy cntik sgt , sesuai ngn papa ,, mama mtk maaf ea klau mama ade wt slh ngn papa spnjg kite knl ,, papa jge diri elok-ii tau ,,, mama syg papa sgt-ii ,,
with love - mama"
bf : ma ,,, papa mtk maaf ,, ma bgun lha ,,,
moral of the story - hargailha seseorg yg btul-ii syg kn kite sbb kite x tau bile Allah nk jmput dy ,, mungkin ary ni ,, or esok ,, lusa ,, ataupon mngkn jgk jp lg ,, ‪#‎take‬ note oke 
‪#‎sdihh‬ nyee... 
‪#‎KΔLΔU‬ ΔKU TΔK βΔΠGUΠ ΣSΩK.. DΩΔ KΔΠ ΔKU TΣΠΔΠG KΔT ΔLΔM βΔRU 

( Di ambil dari Facebook ) -..- 
Org couple nihh ! tpi , aku tak couple . aku pergi copy/paste ja. .uhuhkkk.. 


p/s : Thanks sudi singgah & baca ! Thanks juga yang komen & chatbox :) Minta maaf kalau ada yang tak di balas. .


Ikhlas ,