" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Takkan pernah lari dari melakukan kesilapan | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Sahabat ~
Wednesday, January 7, 2015 | 2:34 AM | 0Comment


Assalamualaikum semua *lambai tangan* Apa khabar ? hmm . kalau saya sihat Alhamdulilah masih bernafas lagi :) *macam orang tanya kau je tak malu buuu* Ni hah ! tak tau nak update apa nih .. 2 hari berturut-turut ikut "Give Away " org je . hikhikk ..Saya rindu nih nak update dari tangan sendiri yang menaip -__- *tersedak* Uih , rindu siott kau ! tpi , kau dah lupakan budak ituuuu .. tak apa ! uhukk ~ Ada aku kesah ! Kau naikkan darah aku *makkk , ada darah tinggi pulokk dohhh* Sampai hati kau ! buat aku macam nih . K , fine ! Thank !!! Uiihh , lari tajuk dohhhhh ,,, Then , tahun ni aku nak lupakan kenangan semua tuh ! kalau nak cari aku pun . aku sudi bantu  asalkan kau tak akan lupakan apa yang aku pernah bantu kau ! * jap2- nak muntah 2 baldi la dgar ayat kau * Jom ! aku share sikit video nihhh ,, 

Pitahati_Sahabat 

Bila kucing engkau sayang tersesat di jalanan
Pasti ia akan mencari jalan pulang
Jika sahabat sejati meninggalkan dirimu
Untuk apa kau bersedih kerna ia pasti kembali

Bila air mata menitis
Pasti ia datang dari hati
Kita harus kuat terima kenyataan
Tak usah terus berduka dan menangis semacam bayi


P/s : Hey ! Thank baca ! :) Doakan yang terbaik untuk saya ,, Tahun ni saya PT3 ^^ -nervous- :O .. uhuumm.. 

Ikhlas ..