" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Takkan pernah lari dari melakukan kesilapan | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Cuti kembali lagi ......
Tuesday, March 10, 2015 | 7:22 PM | 0Comment

ASSALAMUALAIKUM.... 

Lama tak mengupdate ,lah sgt :3 kita dah tak suka nak update skrg disebabkan busy menyiapkan kerja "CORRECTION" kertas2 ujian . huh ~ Alhamdulilah , hari ni mencuri masa sikit untuk menaip dan bla-bla~ ... uh, otak saya dah blur nak menaip :3 siann . 

Share sikit la foto ni -_- , kalau kawan sya nampak memang suka kot -_- suruh edit ginie . haha 


Dari kanan atas tahun 2015 bulan 1 kot  bawah 2014 , pelik sungguh -_- yang tepi ni . bulan 2 :))

koleksi 2012 , 2013 , 2014 & 2015 . uishhh , kalau buat frame ni , mesti cantik ::))) 

Moga hari ni saya dapat menggembirakan perasaan orang 
walaupun saya ni agak kekok nak melayan tak mengapa -_- 
Alhamdulilah , 
masih menunggu masa untuk bercutii  .yeahhh 
HAPPY HOLIDAY!!! 

-Encik Mimpi- 

SELASA- 10/03/2015 : 7:20 PM