" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Teacher to be | Tak lari melakukan dosa | Insan biasa | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Duduk Sorang2
Sunday, March 15, 2015 | 9:07 PM | 0Comment

ASSALAMUALAIKUM ... 

Hello, aku berikan masa teluang aku sempena waktu cuti ni -_- sebab waktu cuti ni aku boleh buat macam-macam , duduk ke , baring ke , makan ke . aihhh .macam-macam -_- pastu , kalau kena bebel aku akan terus lompat . bha! Tajuk aku hari ni cam poyo tak ? cam tak laku ? ciss! tajuk tak dapat jual -_- kalau buat novel mungkin dapat jual .. haha ! 

Duduk sorang2 ni, tentang aku :)) *nak kaki* 

Duduk sorang-sorang ni bagi aku la , kita boleh tenang fikiran , uishh! aku tak suka orang masuk campur aku "busybody" hah ~ Aku nak buang semua perasaan aku , cehh perasaan mengarut sioottt . memome ! aku nak tenangkan hati yang sakit , semua la aku nak buang , aku nak bersih semua perasaan , 

- benci 
- sayang
- cinta 
- rindu
- jelesss 
- entahhh ,. 
- ego aku -..- 
- keras kepala aku :3 

oiii , mak cikk , Rindu , cinta , dan macam2 tu fitrah lah -_- yahhh! mungkin aku pernah kena ni semua , memang aku nak elakkan daripada semua berlaku  , apakah daya aku tak terlalu kuat nak elakkan -_- 

Semua salah aku ! 

Orang tak akan paham perasaan aku yang suka pendam sorang2 , duduk sorang2 , nangis sorang2 .. kalau mereka luah kat aku pandai :3 bila aku luah perasaan aku . semua lari . tak acii langsung ,  aku sabar ! 

Mungkin lepas PT3 ni , aku nak minta pindah sekolah lah -_- masuk vokasional :3 kalau family setuju .. bah ! aku nak ambik 4 tahun nak diploma -_- hah ! hentam kau ~  aku tak nak orang ganggu aku . tu je aku minta -_- 

kalau sasaran aku dalam PT3 yang aku target semua LULUS ! [ALHAMDULILAH] cisss ! aku fikir pelik2 dah .. :3 result exam awal tahun nak keluar . yang ni pun aku nak fikir . mampus aku lepas ni .. 

kalau aku sekolah jauh2 pun bukan diorang call , text aku tanya khabar . malah aku yang mulakan text -..- sabar je la . kalau aku mood aku hapyy macam orang tak apa -_- yeah . aku kan orang asing. puihh ! 

Agak-agak mengata dohhhhh ~ 


Lagi pun aku usaha search tempat yang paling dekat dengan tempat tinggal aku , nak tenangkan fikiran aku ^^ aku nak ajak diri aku ni , duduk , dan tenangkan fikiran daripada membebel . kah , aku bebel kat kawan pun tak ada makna -_- lebih-lebih lagi aku akan dikatakan 

" ustazah " 
" hak saya , " 

Dah-dah , aku malas nak menaip , aku nak blogwalking blog orang .kah ! 
Share sikit pic ni -_- !!! 


Ni hah , aku duduk sorang2 , tapi . ada jugak yg snap pic aku . kah ! aku yg suruh . :3 

Aku , 
bukan manusia sempurna , 
aku , 
bukan orang yang terbaik , 
aku , 
adalah insan biasa .
aku , 
selalu membuat kesilapan . 
~~~~~~~~~~