" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Teacher to be | Tak lari melakukan dosa | Insan biasa | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Entah :)
Thursday, March 19, 2015 | 12:55 AM | 2Comment

ASSALAMUALAIKUM ... 

Welcome again, mata belum mengatuk -.- aku rela menaip ni . haha aku suka2 nak menaip dengan tajuk "ENTAH" 

Pagi tadi punya cerita, aku on lah ask, entah ada tetiba soalan muncul . aku tak tau sapa .. dia bagitahu aku 

" Kenapa muka mcam mak orang ? " 

Ya Allah , memang sah nak kena -.- aku nak beria-ria aku keseronokkan -.- coz , aku kata 

" Buta " 

hambek kau ! kata lagi aku -.- haha ;3 kite baik ni . jangan suruh mood aku down dalam masa ni  -_- cisss ! 

akk naziefa bagi semangat .. ahahah -_- Thank kak . muah! 

Btw , aku cerita pasal projek kayu ni -.-
sebenarnya , form 2 kami orang buat projek kayu , apa kah daya , tyme2 best nak buat projek kayu cikgu dah balik kampung sebab nak bersalin dan berpantang di kampung -.- dugaan .
so , kami buat form 3 ni ..
cikgu suruh kami buat lakaran . mampus ! aku nak lukis tak reti , apa lagi nak letak benda , huh !

Kkkk , sini je ya ! otak blurrr -.-

Kbye , ,