" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Takkan pernah lari dari melakukan kesilapan | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Hari ini ?
Tuesday, March 3, 2015 | 2:41 PM | 0Comment

Assalamualaikum, minta maaf pada yang send dekat chatbox saya , belum dapat nak balas balik masih busy nak study , hari ini berkesempatan nak update sikit je , share lah konon nya -_- !
Hari ini baru 2 hari exam , aduduh , Alhamdulilah selesai , yang saya kebingungan ini pasal BM dohh ! sebab tak dapat siap :'( time out ! haha . apatah lagi BI , memang saya ni agak lemah dan terlalu lemah dalam subjek BI , walaupun berkali-kali usaha nak capai marks 40% alamatnya tak dpat . hanya dpat 38% tersilap masa form 2 >< huh !

Esok Math ? Omg ~ moga dpat buat la , subjek kesayangan pun dapat buat , PENDIDIKAN ISLAM jyeahh ! orang sebelah minta jawapan ,,

"pyqah , apa jawapan ni ? " smbil tunjuk kertas
"sorry , belum siap " smbil menulis .
haha , gila , otak semua blurr , apatah lagi budak bukan agama islam bising gillaa ! benci ! da tau masa ujian tak boleh buat bising , mereka buat jugak , termasuk saya -_- bincang jawapan ! ini namanya tak jujur , hahahax,,

Entry seterusnya
" Ini takdirku "
bukan novel or cerpen , kisah aku , haha
mungkin di update hari sabtu ni . mungkin lah . aha ,
kalau berkesempatan draft last2 delete .
hbis cerita .

kawan pesan .
" Jangan on9 24hours bila nak exam , study la "

Alhamdulilah , aku study 3 jam , pastu on9 , haha ..

Sorry , peneman setia ,
Facebook , Twitter aku malas nak on9 , aku tahu ramai , "admire" aku yang sembang, tapi aku malas nak bukak , biar berhabukkk . kesah ?

Ok ,
thanks ,,,
Lupa ,
Tahniah Pelajar SPM ~

p/s : wechat tak aktif lagi , dan account pun tak dapat buka , so ? tak payah add ye :)