" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Teacher to be | Tak lari melakukan dosa | Insan biasa | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Mungkin akan tenang seperti dulu ? :)
Thursday, March 12, 2015 | 9:30 PM | 0Comment

Assalamualaikum , kembali dengan kecerian kali ini ? maybe ? huh~ tinggal esok je nak pergi sekolah . saya syukur sangat bila dapat cuti , pelik saya -_- bila sekolah happy~ tapi ? homework akan disiapkan secepat .lenguh2 pun tangan usaha buat :) tak mcm kawan saya . uih .
bila tak siap , 1 minggu orang bagi nak siapkan , tapi tak siap2 jugak -_- apa benda masalah dia ni  ? huhu susah betul nak ceritakan  , mentang2 saya ni rajin sikit nak buat homework dia -_- kalau dia tak ada mood nak buat , putus cinta kot -_- ! habis orang tepi kanan kiri termasuk saya , semua dia akan tak layan , bad mood konon , bila saya hempas or bad mood ?? mereka marah ? saya pun ada perasaan . tak diorang ja  ?-_-

*lupakan*

hmm, tak tau nak tulis apa , 
mungkin fikiran agak serabut skrang . memikirkan kerja berkumpulan . 
tetiba jatuh sakit :( mungkin ada hikmah di sebaliknya ^^ 
akan still senyum untuk apa-apa :)
-ayat tunggang langgang-
hahaha . 
tak lama lagi nak cuti ^^ 
asalkan aku bahagia :)) 

Okkey , sini aje yoo .
mood nak tulis susah . hoho

KHAMIS - 12/03/2015 - 9:27pm