" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Teacher to be | Tak lari melakukan dosa | Insan biasa | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Mungkin Berulang ?
Saturday, March 7, 2015 | 7:01 PM | 0Comment

Assalamualaikum .....

Kembali mengupdate semua . memomemo.. wew tajuk macam pernah dengar dulu , lagu kot ? eyh ! sorry aku tak pasti kbye !

Mungkin mimpi ini boleh membuat aku kuat untuk menjalani kehidupan seperti biasa ,
walaupun agak menyedihkan  dalam mimpi tersebut , 
aku usaha untuk melupakan satu mimpi , 
walaupun mimpi hanya 
"MAINAN TIDUR" 
aku tak mampu nak tengok semua itu 
berlaku depan mata aku sendiri 
aku memang tak sanggup 
walaupun aku tahu tak kuat 
tapi , aku nak kuat 
tempuhi pelbagai dugaan :) 
aku tak menyalah takdir 
Aku hanya mimpi , 
aku sanggup melihat depan mata atau ? mimpi , 
tapi ..... 
aku akan sedih .. 

Kbye .

rasa malas nak tidur malam ni :( aku tak nak mimpi yang sama berulang , biar ah! aku bukan study pun , 
Isnin ni pun last exam .. minggu ni je lagi tinggal nak cuti , aduh ~ 
Moga-moga tak mimpi berulang lagi , aku tak nakk .. 

Cam poyo je aku -..- 
terserlah kalau kau baca :3