" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Teacher to be | Tak lari melakukan dosa | Insan biasa | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Semua sama :(
Tuesday, March 31, 2015 | 6:58 PM | 0Comment

ASSALAMUALAIKUM .... 

Alhamdulilah, aku update jugak walaupun kepala pening2 . ngee ! moga cepat sembuh la . aku tak nak ketinggalan dengan projek kayu esok :( aku nak siapkan projek kayu tu secepat yang mungkin ^^ hmm , esok ada KK -_- aku tak suka langsung kalau kelab nak aku . aku nak melancong hahaha .. -.- okeyyhhhh ! Doa yang terbaikkk :)) 

Tajuk macam pelik aku pun tak tahu akuu tak ada tajuk lain . hahaha . macam tuu lah jadinya -_- ! okkeyyy ! aku ni banyak orang yang aku kenal ,. sampai sekarang aku tak kesah siapa dia . sebab aku ingat dia ok .. 

" Alim la :3 " 
" boleh ajar aku " 

last2 aku tengok wall stalk wall dia -.- cisss ! depan alim belakang ?? --------->??? hahahahah .. tu yang akuu tak suka . redha je lahhh ! nasib baik aku tak block dia . nasib la . .kalau aku tak kenangkan dia lama dah aku block . kesah aku apa yang diorang nak kata. . hahahaha


Pendek entry kali ni . sebab aku tak ada nafas dah -..- hahaha .. selesma merebak disebabkan kembar aku dulu demam , baru aku . ngee !  hahaha .. Syukur sesangat baru ada demam ni .. lama aku tak demam .. :3 hahahahahahah 


#mogacepatsembuh
#Istiqomah