" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Teacher to be | Tak lari melakukan dosa | Insan biasa | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Siapa yang terkena ~
Sunday, March 8, 2015 | 1:37 AM | 0Comment

ASSALAMUALAIKUM....

Saya mengupdate kembali blog ini , minta maaf kepada 2 atau 3 orang yang hantar pesanan cehh dekat chatbox saya. Saya tak dapat balas kerana line ingin minta penampar yang agak kuat dari saya , cehh~ line dimana ? line dimana ? hahaha . Apa boleh buat kite guna "DECONNEXION" haha , titew tak suke pinjam line orang :3 ini pun titew pinjam aje :P ngewngew . 

Malam ni, tak nak tidur takut mimpi buruk macam 2 malam berturut apakah maksudnya ? :'( feelinggg titew kat cni , titew sporting tau ! titew tak sombong pown , ehem , anda keluar tajuk ^^ coee . arh! kesah saya , hak saya bukan hak anda :P :P titew mimpi buruk 2 malam berturut , wew, malam ni titew berjaga lah ye ~ mungkin malam ni line laju macam "ARNAB" lari , tapi "KURA-KURA" yang menang , ada tengok cerita upin & ipin tak ? hah ! kat situ la titew tengok ~ 

Dalam pukul berapa entah, saya add/follow CIKGU ZAHORA, guru gantian sementara MDM GOH masih kursus kot.. mula-mula gembira bila mdm goh tak ada , bukan main lagi happy , 2 3 hari kot ada guru gantian masuk kelas kami orang, , wew . . ada terselit kelucuaann . ahaha , saya tak nak tulis , kantoi saya lepas ni  ,, ok2 mungkin saya akan tulis . bhahaha ,, 

Saya ni, bila nak speaking english , dah ternganga mulut  kat situ -_- tolong ajar saya english , moga-moga english titew tak menurun :( huhux ..CIKGU ZAHORA cuteee ^^ sapa2 terkantoi tengok wall saya, memang sah habis haha , , minggu kami nak habis exam dia dah habis berkhidmat menjadi guru gantian , uuu . tak sedih ke ? :( titew sedih doohh~ Sporting dia tau tak , :)) hahaha .. 

Mula-mula saya takut nak Add/Follow facebook dia .ngee sampai kaki & tangan kesejukkan^^ dalam masa beberapa jam saya add dia , ada 1 noti cikgu zahora dah add , apa lagi titew pergi stalk pic2 dia hahaha , cute mehh~ aie dari tadi asyik kata dia tiutt .ahahak .. 

Apa lagi ni ? Idea hilang tetiba ni -_- aishh ~ mungkin hakikatnya , idea hilang , -_- lupa makan kismis kot :3 Dan lupakan segala-galanya2 apa lagi , kita stalk blog dia . hebatkan saya ? lah sgt ,jikalau anda hebat ber"ON9" cuba anda hebatkan diri anda dalam bidang sukan atau pelajaran agak sukar untuk anda memahami . memomemo , kena bebel oleh Afiqah -..- 

Okeyh, sampai disini^^ mungkin lepas exam Isnin ni kita update kembali , 
Alhamdulilah , Isnin ni last saya & rakan2 lain selesai exam , 
tinggal 4 hari lagi untuk cuti penggal ^^ yah! 
tapi ? cikgu dah bagi homework buat cuti ni , aduhdu. 
huihi ..




Masuk juga gambar kucing, meow kucing ni memang cute , bila saya cerita pasal cute mesti kucing ni perasan lebih sngt -_- , saya takut kucing kbye~


p/s : kalau Cikgu Zahora nampak aku post yang ni , aduduhh ,hbis aku lepas ni , hahaha ~ terima kasih cikgu, mengajar kami sebentar, melayan kerenah kebudakan =D apa lagi , nama cikgu kita ingat =P tu je kot , kbyeee . haha