" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Teacher to be | Tak lari melakukan dosa | Insan biasa | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Target Result PT3 [ 2015 ]
Monday, March 23, 2015 | 8:18 PM | 0Comment

ASSALAMUALAIKUM ... 

Lama tinggalkan blog tak sempat nak update blog dan draft apa yang aku tulis =) Alhamdulilah, ada masa terluang sebelum buat homework aku dipersilakan meng"ON" dan "ONLINE" blog dalam beberapa minit untuk melunaskan pemintaan fikiran aku .. haha :)

Well , tajuk atas tu pun aku masih fikir ada beberapa hari lagi akan berlangsung majlis tersebut -.- aduhh ! aku nak sasar 9A+ gila lah weyy ! exam sekarang pun bengonggg aku tengokkk -.- Cisss ! aku tunggu berapa hari lagi nak fikir ni . aduhh

28.3 orang start , berpakaian seragam sekolah sebab YB datang sekolah . haruskah YB datang sekolah untuk "Target Result PT3 & SPM" haduiiii -_- aku blurr sekarang ni . aku tanya sorang macam mana pasal result . semua angkat bahu . aduiii -.-

Kalau macam ni , aku pergi buat dalam result tersebut "C" atau "D" aku kurang kepastian :(  Dulu pernah target 1A+ , perasaan hampa sebab dulu tak dapat 1 A+ pun :( so , kalau aku nak target A's semua , aku kena usaha lah -.- tu je .

Usaha-usaha juga , Doa itu penting :)
Mungkin aku akan usaha juga lepas ni :)
Doakan ye ? :)

"Aku nak berubah , tolong bawa aku ke arah kebaikan menuju jalan yang diredhai Allah "

-Insan Biasa -