" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Teacher to be | Tak lari melakukan dosa | Insan biasa | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Bergembira :)
Wednesday, April 15, 2015 | 2:26 PM | 0Comment

ASSALAMUALAIKUM . 

Alhamdulilah sempat mengupdate walaupun masih sibuk menyiapkan homework -.- aku nak sangat-sangat update ni walaupun aku busy ! aku on9 24h pun dapat siapkan homework ~ tak macam kawan aku sorang , kalau suruh orang lain buat pandai lepastu kalau tulisan tak sama macam tulisan dia . aduhhh ! kalau nak samakan tulisan aku dan dia memang berbeza :3 macam mana aku nak ikut tulisan macam dia ?? dia ni macam tak fikir langsung perasaan orang :( sedih aku !

Aku selalu je kena sumpah dengan dia, kadangkala aku rasa nak menangis . tapi ? kenapa air mata aku tak keluar depan mata dan kepala aku ! mungkin aku ni kuat pendam perasaan sampai macam tu sekali dia cakap aku .. "kau ni kepo sekali mulut " "kalau ada apa2 berlaku dalam kelas mesti kau update dalam facebook kan ? " aku diam dan diam sampai dia kata " aku cakap dengan angin dan tungul je " dia macam tak pernah fikir langsung perasaan aku  sampai sekarang aku tunggu dia fahamkan perasaan aku . sampai bila dia nak macam tu ? aku yang stress rasa nak bebankan kepala aku dengan masalah dia pulak -.- 

Dah la , aku cakap kat dia jangan bagitahu siapa crush aku dalam kelas ni . betapa sakitnya perasaan aku bila dia bagitahu dekat orang lain .. kenapa dan kenapa ? aku sanggup buat muka tak tau sebab aku terasa nak lari dari kelas tyme dia cakap dekat orang lain , aku memang faham perasaan dia . dia je tak faham perasaan aku sampai sekarang .. 

Bila aku sebut pasal "MATI" mesti dia akan tukar topik , aku pun tak tau la , apa masalah dia sebenarnya .. aku pun tak tau nak cakap macam mana ,, bila mati aku sebut mesti dia elak .. hah ! kalau aku mati apa perasaan diorang ? baru kau tahu betapa susahnya aku nak tolong kau , sanggup aku bersengkang mata nak siapkan nota kau , tolong kau .. buku kerja aku kau pinjam nak dekat 2minggu lagi kau tak fotostat . kenapa datang sekolah dapat ? kenapa nak takut dengan ayah ? kalau kita tak buat salah .. aduhhh !

memang meningkan aku sekarang ! aku pun pelik , setiap kali cikgu bagi nota dia takkan nak siap .. sampai kan aku text bgitahu nota itu ni dia tak replay langsung ! habiskan kdit aku jah ! ciss !!!! huahua 

Alhamdulilah , aku dapat nombor 7 dalam kelas ^^ yeah ! hajat tercapai .. 
Syukur ~