" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Teacher to be | Tak lari melakukan dosa | Insan biasa | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Mencari ketenangan
Sunday, April 12, 2015 | 12:53 PM | 0Comment

ASSALAMUALAIKUM .. .

Lama dah tak memblog mengupdate menconteng blog sekarang . haha ~ Disebabkan exam tinggal 4 minggu dari sekarang >_< feelinggggg nervous ! kah ! aku pun rasa tak nak exam tahun ni , disebabkan exam bulan 3 lepas agak-agak-agak M.E.R.O.S.O.T !!! hewww . mengharapkan sesangat bulan 5 ni dapat lah lulus untuk kali pertama -.- >_<

Dari form 1 hingga form 3 , dalam SAPS result , 1 pun tak ada kata keseluruhan markah "LULUS" malah "GAGAL" hah ! ini aku geram , bila 1 mata pelajaran aku gagal semua lah gagal walaupun lulus dapat A sekali pun kat situ .. hahahahahahahah .. 

Sebelum exam ni , aku ingin nak jalan-jalan nak cari ketenangan kononnya -.- apa boleh buat setiap hari kena siapkan homework kalau tak kena marah . baru buat . mmm .. 

Setiap berlaku ada hikmahnya.  haha~ okeyy! >,< 

Otak sekarang belum berhubung . kah ! ><
malas aku nak merapu dalam niii .