" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Teacher to be | Tak lari melakukan dosa | Insan biasa | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Peneman membuat homework ! :D
Thursday, April 2, 2015 | 10:25 PM | 0Comment

ASSALAMUALAIKUM .. 

Yeah , bersorak gembira esok tak sekolah disebabkan cuti "good friday " Alhamdulilah meluangkan masa untuk menaip dalam beberapa minit ini :) hmm , banyak homework cikgu bagi untuk cuti 3 hari ini . aku redha , aku kena ikhlas belajar bukan untuk main-main atau gelak menggilai macam orang gila -_- haha ! 

Aku lebih suka focus kepada mata pelajaran paling susah seperti MATH , BI :) haha aku lebih suka duduk sorang dalam kelas atau time cikgu mengajar . tak ada yang akan teman aku , sebab bila aku sorang apa yang diajar dekat depan semua masuk otak ^^ sampai satu saat kawan minta ajar . susah2 nak ajar coz , aku boleh sendiri , sampaikan dia sumpah aku . sedih :( hm , tak apa la ni nama orang nak belajar dengan tekun :) 

Meh sini , aku share sikit video ni ^_^ sedih jugakk looo .. ada maksud tersendiri . aku cuba fahamkan . tapi ???? hahaha tolong fahamkan ye :P 



Ok tu je ^_^ 


Bubyee ! jumpa lagi