" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Teacher to be | Tak lari melakukan dosa | Insan biasa | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Siapa manusia ni ! eiissshhhh~
Sunday, April 19, 2015 | 10:00 AM | 0Comment

ASSALAMUALAIKUM .. 

Aku nak bercerita ni , kisah ni berlaku 1 hari [semalam mungkin atau hari jumaat ] .. 1 minggu aku tak on9 facebook , banyak noti masuk , scroll bawah , tak nampak yang best . tutup . lepastu buka chat . kekadang je aku balas . memang banyak punya .. macam aku dah mati je diorang ni chat bertalu-talu macam tak sabar aku nak jawab chat -.-

Aku balas yang tertentu je , yang tak penting aku tak balas , tolong scroll bawah-bawah je .aahahaha ..  Sekali lagi . Aku bukan nak log out pun -.- tetiba ada budak lelaki ni chat dengan aku . dimulakan dengan " Hy " "hye fiqah" memang banyak dohhh ! aku tak tau , kenapa budak ni , dalam hati berbicara sendiri ..

Aku kata nak log out , dia terhegeh-hegeh nak aku chat . nak intro lah apa lahh .. chat aku paling mengila lagi.  bila budak tu tanya "Fiqah intro ?" macam mana aku nak intro ngek ! dah nama aku disebut -.- memang sah aku tak akan intro punya lahh .. cun jugak mood aku down tyme tu . aku intro lah "Afiqah ,Sarawak ,umur ?? nak dekat dengan mati " lepastu dia balas " kamu nak mati ke? " aku pun dah naik geram dengan dia , kasar siott bahasa aku . "ha'ah , umur aku dah tua , tu aku kata nak mati " budak tu terus tukar topik . hahaha ..

Malam tadi dia chat dengan aku lagi , aku rasa macam naik antu je keje . tak habis-habis tanya aku tinggal dekat mana :3 aku kata tinggal kat mana-mana asalkan ade tempat tinggal >_< ni yang aku pelik budak ni , baru kenal beberapa jam dah cakap pasal  ... ????.. aku sempat screenshot . huahua



Memang aku tak da mood langsung bila dia bagitahu macam tu , mood aku nak buat homework dia ganggu , macam lah kenal aku , sampai kata " I LOVE YOU " pulakkk ! adehhh , memang cari nahas betul , dah lah paksa aku nak balas chat dia .. adehh ! kalau aku tahu awal-awal memang aku tak layan chat dia , tpi ? semenjak bulan 12.12.2014 dia dah chat aku "hye " betalu - talu . nasib mood aku nak layan dia hari tu . herh ! 

Budak ni memang paksa aku , paksa aku sepenuh hati dia . sebab aku tak cakap tempat tinggal aku kat mana , lagi jugakk 



Aku mengambil masa sikit tengok chat awal-awal bukak fb , aku pun bukak chat . yorabi 10 message dia send aku pun tak tau apa maksud dia ni . memang aku dah rasa malas nak layan :)  nasib dia lah kalau aku tak layan dia 1 minggu ni .. 

warghhhh! naik angin dah aku kena budakkk ni . bersabarr ... menyemakkk ! dah lah chat tak tentu pasal , cakap kahwin la . apa lahhh .. mood aku down kali ni , disebabkan dia .. herh !