" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Teacher to be | Tak lari melakukan dosa | Insan biasa | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Study ! Study !
Monday, April 6, 2015 | 9:33 PM | 0Comment

ASSALAMUALAIKUM .. 

Alhamdulilah , ambil masa untuk blogwalking blog orang jap -.- hmm, terasa sekejap je masa berlalu :3 hmm nak aku share sikit pic nih -.- ^^


hah, sekarang dah famous pasal gambar diatas dekat kelas aku -.-  kalau pasal festivel akan berlangsung dekat Mukah , mmm , tak payah sebut -.- mereka tak akan nak belajar pun .. fikiran mereka melayang nak tengok -.- aku pun sama . hahaha LOL ! 

Jom datang beramai-ramai .. aku promate je ni , hahaha .. aku pun rasa nak datang tahun ni . mmm . .exam tinggal 1 bulan lebih . abess -.- 

Fikir pasal exam, kepala aku naik stress . haha . baru 1 bulan lebih je dapat rehat . pertengahan exam lagi . hmm .. tak pa :) mungkin rezeki aku nak lulus exam tahun ni . 

Ujian 1 , pun aku tak lulus .. keputusan tetap "GAGAL" dalam SAPS -.- aku share pic ni -.- tengok jangan tak tengok .. hahahaha 


Terlalu meminati subjek Pendidikan Islama . Ni je aku dapat -.- yang lain masih dalam proses kemas kini . berapa hari entah , aku asyik bukak SAPS .. sampai sekarang pun masih kekal dengan 1 subjek tu ja . hahahahah ... 

Bulan 5 dah exam balik .. 
mungkin aku kena usaha lagi :) 
nak dapat keputusan LULUS :) 
Doakan ye ? :) 
Syukran ! :)