" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Takkan pernah lari dari melakukan kesilapan | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Tidak Perlu Dipaksa
Monday, April 27, 2015 | 10:25 PM | 0Comment

ASSALAMUALAIKUM .

Ya-ya ! aku datang lagi :) Alhamdulilah baru puasa 1 hari ni agak lelah sikit baru puasa . huhu walaupun dugaan InsyaAllah akan meneruskan puasa aku untuk hari khamis ni :D Jumaat cuti jyeahh ! 

Exam pun nak dekat, puasa pun nak dekat tinggal beberapa bulan & beberapa hari nak PT3 :( Aku belum ready lagi . hmm mengharapkan semua berjalan dengan lancar :) Idea tak keluar nak update ni masih memikirkan semua benda yang perlu disiapkan secepat mungkin :) 

Kalau suka seseorng , 
mana boleh kita paksa kan ? 
Biar dia yang ikhlas 
mengaku cinta

Warghh ! jiwang =)