" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Takkan pernah lari dari melakukan kesilapan | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Aku Seorang Kidal : Merindui
Sunday, May 24, 2015 | 10:57 AM | 0Comment

ASSALAMUALAIKUM 

aku tak nak buang "Aku Seorang Kidal" kesah ape aku . orang sakit hati ke tengok aku tulis gini . kau pahal ? blog aku bukan blog kau . an an . dorae mamooo . tolong nyanyikan lagu doraemon untuk ak . lama betul aku tak tengok doraemon semenjak exam ni . ecehh bukan semenjak exam lah . semenjak aku suka menaip blog . adik dan abang aku pun jarang dah tengok diorang suka tengok cerita kartun apa entah nama aku pun malas ikut geng mereka hahaha . .aku pergi taip malam-malam lagi best . kekadang aku terlalu bosan aku pergi kacau budak - budak dalam ask . tanya macam - macam kesah aku , jadi anon cukup lah daripada jadi bengbeng . hahahaha . pakcik . makcik temankan adinda malam ni . boleh dok ? hahaa .

Aku rindu semua orang oii . tetiba aku menyiapkan homework tadi . Ya Allah . nak berlinang air mata aku . ecehh tipu jerk ni . aku nak meriahkan sikit entry ni sebenarnya . hahaha . asalkan aku happy jer menaip ni  . whahaha . .on fb .on twitter apa semua lagi lah bosann . aku ada idea aku pergi siapkan homework lagi best . sebab cuti ni mungkin akuu fly buat appointment . ujennggg ujeennnggg hahaha . rasa-rasa tak nak buat lah wehh . menakutkan . whahaha . .aku bosann . .aku rinduu . pelik sungguh dah entry aku kali ni . hahaha

Harap-harap tak da typo macam entry-entry lain . ahahaha .. okehh ! kalau typo tolong senyap . aku tahu aku pun manusia biasa . mesti lah banyak tertypo nya . hahaha . .kau ingat aku manusia luar biasa hahaha . .aku rasa ada orang berdiri tepi aku . padahal kipas . uishhh . apa aku merepek ni . adehhh . ngenggg ngeennng... ugahhh . uggahhhh . cuti tak lama lagi .

Aku akan lepaskan rindu dengan kabus tebal 2 minggu ni :) kabus tebal nengok aku mention kau kat blog aku ? best an ? hahahahaa  . Aku memang rindu kau . lalaalal ~ mengangku awal-awal takut kena tembak dengan pistol yang ori nnti . hahaaha . aku sunyi ? Alhamdulilah aku tak sunyi sangat . hahaha . aku sunyi bila wifi kena potong uhuhu . :D aku rindu kau . whahah . .nengok ? kau suruh aku tengok awan an ? tapi aku tak nengok . .nangesss . emmm . .

Oiiii .Kabus Tebal .
Tajuk aku tahun ni ,makin hari makin bertukar  . hhaahahah .
Aku bosan asyik tajuk tu aku ulang .
penat orang baca dan singgah
tapi tak banyak lah orang singgah .
aku sorang jerk singgah aku baik kannn ? hhaahhahaa
Bosan aku cuti ni . elehhhh . aku tak bosan , kau ada teman aku lepas ni . ehhh ..
Kabus Tebal cuti 2 minggu ni . kita pergi Jordan nak ? haahahaha .. .
Atau Fly ke sarawak . winnkkk winnkkkk . .
.............................................................................................................................................................
Tak tau nak taip apa ni . asalkan aku dah perah otak dalam ni cukup la aku pening memeningkan kepala lepas ni . whahaha. . kesah ape aku . ouuuu . .

Chipsmore . mnta sattu .

#PT3
#BUDAKBAIK
#HAHAHAHAH
#NASYID