" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Teacher to be | Tak lari melakukan dosa | Insan biasa | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Alhamdulilah . Ukhwah Terjalin semula
Tuesday, May 19, 2015 | 3:10 PM | 0Comment

ASSALAMUALAIKUM . 

Alhamdulilah , ambil kesempatan update walaupun masih ujian . aku fikir beberapa kali nak update ni . sebab cuti 2 minggu tak lama lagi , minggu depan last sekolah then cuti 2 minggu :) Tu aku fikir banyak kali nak update atau tak ni . hoaloh . 

Alhamdulilah tak berapa pening jawab exam paper hari , nasib aku lah . peminat setia dengan mata pelajaran "Pendidikan Islam" & "Sejarah " Haha  ! kalau aku dah pening , tak payah ganggu aku jawab soalan Pendidikan Islam . sebab aku tengah pening .,, aku pun tak dapat bagi jawapan yang betul lepastu . haha . aku kali ni niat nak jawab exam dengan hasil titik peluh sendiri dan halal :) tak nak tiru sapa -sapa :D cehh . ambekk kau ! 

*btw

Aku dah berbaik semula dengan adik aku . uarghh ! puas aku fikir eh  ? puas  ? sampai "jam" kepala aku , hahaha . aku tak tau harap-harap kekal semula . sebab aku tengah exam sekarang , aku rindu nak ask dia sebenarnya -.- tu aku update sikit-sikit ni . hbis exam aku pergi publish semua . kan senang ? ^^ tak payah perah idea lagi . macam aku perah limau nak di buat jus .keh! 

Aku rindu , 
Aku tanggung semua perasaan . :P 
Aku sayang , 
Aku juga tanggung , :3 
Aku sedih , 
Aku juga tanggung . 
Aku mati ? 
Semua orang yang tanggung . 

Haha . -.- pelik k pelik , tak da apa-apa aku nak pergi update . kehkeh 
Pening masih kuat -.- macam magnet dah -.- hahaha
Mama aku bagitahu aku semalam

"Siapa suruh fikir nak mati , kan dah pening , orang fikir jawapan yang senang , baru fikir jawapan yang susah . "

Hahaha . okehh ! Ceramah free oleh mama aku bila aku mengadu sakit kepala -.- hahahaha . kuat mengadu kuat jugak kena "boommm" free . uhuhuxxxx

Okeh ! Entry pendek tak kisah , asalkan kelakar -.- hahaha


#Exam4HariTinggal
#Alhamdulilah
#Syukur
#Ukhwah
#Terjalin
#Semula
#PT3
#AllahYuftahAlaikum
#Rindu
#Sayang
#Kbyeee!