" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Teacher to be | Tak lari melakukan dosa | Insan biasa | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Kena "Ceramah"
Monday, May 25, 2015 | 7:30 PM | 0Comment

ASSALAMUALAIKUM .

Alhamdulilah hari ni last exam dan kita merdeka sementara . huahua . tak terasa masa cepat berlalu , berlalu jugak hari cuti ini . huhu . aku rindu aku rindu . menyampah pulak aku bila aku sebut rindu ni . Kabus Tebal suruh aku tengok awan . emm . aku tak nengok ponn . maaf ye Kabus Tebal . mata aku sakit bruuhhh . tu aku rasa malas nak nengok haha . hebat aku derhh . bosan betul aku jawab exam ni . hikhik . 

Rehat - 

Bila time rehat aku ni agak tak tau nak sebut macam mana -.- eceh . aku dah tak bawak buku apa semua dalam beg hanya ada buku teks PSK ,PJK dan buku kerja Sejarah -.- ngeng ! Cikgu-cikgu pun tak bagitahu kami belajar ke tak . so ? aku buat tak tau lah -.- nengok aku ? best kan? Yalah kitak orang nyuruh embak buku kitak sik :D eceh ! Sarawak-Malay ! Aku pun berlalu pergi ke kelas Pendidikan Islam . bawak 3 jenis pen jerk :D :D senyum jak boh riso eceh ! aku sik tauk mok taip apa tok . kenak marah jak aku lepas tuk . ole-ole ! Paling best kami 4 or 5 perempuan makan "snek mi " sedap deh ! sedap camtu. kadangkala tak sedap langsung . sakit perut aku nak makan . apa boleh buat kmek main telan jak ohh . laparr dehh . sakit perut ku jawab exam tek ! nangesss ! 

Berolah juak line tok . tok ku sik suka mok hupdate blog . line oh line berik keja sama sikit . mok sepak kah . ecehh nanga dalam jak kuat -.- luaran lembikk macam lintah . lintah isap darah kehkeh ! 

Khamis ni orang sambut hari guru . ee . dah pelajar harian datang semua emm . macam aku mok jak mok datang tokk . dah kehadiran pelajar wajib . emm . kenak "boom" gik kelak . Tadi aku dah kena ceramah an cikgu malu gilerr . ecehh . dulu aku punya cerita sama macam hari ni berlaku . an  ? 
aku ni pelik . mcm buta jerkk tak nampak cikgu -.- kehkeh . 


Tyme subjek sains semua pelajar lelaki & perempuan merayau sebab cikgu belum masuk kelas . cikgu sains masih menunggu kedatangan guru . menengah atas masih exam .so kelas hanya tinggal  2 dan 6 pelajar perempuan . yang lain escape dekat blok-blok kelas lain -.- cikgu bagi ceramah . ambik tak urang sapa nyuroh kayo . ada org nyuroh   ? eee -.- tembak . 


Itu sahaja . 
SalamRindu . :D 
Belum Cuti ! 
4 Hari nak cuti -.- 

#Cuti
#KenaCeramah
#PT3 
#Rindu
#TerpaksaPergi 
#Sedih
#TanggungSendiri 
#TakeCare
#AllahAda