" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Teacher to be | Tak lari melakukan dosa | Insan biasa | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Menunggu . Menunggu . Menunggu .
Tuesday, May 12, 2015 | 10:24 PM | 0Comment

ASSALAMUALAIKUM . .

Banyak betul entry yang aku draft :3 bila lagi aku nak nak publish . Emm . Minggu depan dah start exam, tak dapat nak online blog kemungkinan minggu depan . Dehhh ! Yang ni jadi kebingungan aku sekarang :3 Mata pelajaran yang susah tak aku fikir . Masalah masalah Masalah . 

Kebosanan melanda , urghh . Homework mesti di siapkan :( Terasa malas nak pegang buku bila nak dekat exam , nak hadap laptop sebelum exam . kalau macam ni . hm ,tak payah disebut "ceramah free" diberikan nanti -.- aku rela je . huahua , Paling aku tak rela bila benda kesayangan aku di rampas . wargh! hahahaha 

Aku nak tunggu seseorang ni . tak sabar :3 mengharapkan dapat jumpa , emm . kalau tak tolong sediakan aku 1 baldi kecil nak tadah air mata aku . -.- ciaannn .. ciannn . Anda terlalu cute aku tengok , tapi tulah . aku terasa menyampah pulak kalau dipuji tiap- tiap hari . hahaha ustzah bagitahu kami time pendidikan islam

"Benci orang dosa , Sayang orang Pahala"

Ewww ! Hahaha . Aku tak nak benci siapa-siapa . sayang semua je lah ^^ kalau salah kita tegur , kalau kita buat salah dia tegur kita . best kan ? emm . bila nak dapat orang macam ni :3 urghhh ! . Poyo lebij je aku kat sini . -.- macam org puji dehh

aku setia menunggu kepulanganmu .-.-
hari demi hari menanti mu . .

Uhuhuhuhuuhuhu .. Aku bukan menunggu orang "istimewa" ponnn . . Aku menunggu bulan "RAMADHAN" Alhamdulilah :)

One Day , ada lah "orang istimewa" nanti :P :P *jeles ke ?* hahahahaha :3 ..

Entry pendek panjang lantakk la--.-- hahaha
Idea mesti aku perah dulu kalau tak ,
macam ni lah jadinya :3