" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Takkan pernah lari dari melakukan kesilapan | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Selesai !
Friday, May 15, 2015 | 6:09 PM | 0Comment


ASSALAMUALAIKUM . 

Alhamdulilah selesai jugak yang draft aku beberapa hari yang lepas . emm . tak da mood aku nak pergi update macam-macam sekarang ni . macam tak da makna langsung aku update . Poyo ayat aku ! Minggu depan dah exam , 2 minggu :) emm . Paling best lah cuti 2 minggu ni :) yeahh! Alhamdulilah rezeki nak rehat paling lama 14 hari jerkk lah :D hahahaha . 12 hari lagi aku kena Qada' puasa cuti ni ? emm . Alhamdulilah . sikit-sikit habis lah aku qada' tu . tinggal untuk qada' solat lagi ? Emm . yang ni ? aku tak berani sangat nak sentuh . privacy sikit . hahaha . .Alhamdulilah aku sedar dan terus sedar , hati aku ni , macam kena tembak dengan peluru berpandu jer.. Alhamdulilah hidayah Allah bagi kat aku :)) 


Aku tak tahu , 2 hari ni , orang pelik tengok aku , sampai ada yang tanya aku , 

" kenapa kau 'alim' sangat hari ini? " 

Aku jawab or aku senyap jerkk ahh ! Emm . itu aku , :) Mungkin hati dah tergerak nak buat segala-galanya sebelum terlambat . Betul ? Hehe . ! 


Esok Hari Guru . 
Esok Wish kat cikgu ! 
InsyaAllah !