" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Takkan pernah lari dari melakukan kesilapan | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Tersenarai , Alhamdulilah :)
Wednesday, May 13, 2015 | 5:31 PM | 0Comment

ASSALAMUALAIKUM .. 

Alhamdulilah , agak terkejut juga masa tu ^^ terkejut + gembira + syukur :) Kolej kesayangan aku tersenarai dalam pemindahan form 4 tahun depan , InsyaAllah rezeki aku tahun depan , Minta "green light" dari family moga direstui untuk masuk kolej , kalau tak direstui tak apa :) InsyaAllah pilih kolej atau sekolah berdekatan . Emm

Kalau impian ingin maju , InsyaAllah rezeki Allah bagi kat seseorang , Allah dah atur dan rancang semua perjalanan hidup kita :)

Impian dan permintaan aku hanya terletak dengan niat , restu ibu bapa tu je :) harap mereka dapat lepaskan aku berdikari sendiri , dan . kawan aku pun dapat lepaskan aku lepas ni :)

Aku nak tinggalkan semua kenangan dan aku biarkan kenangan itu bersemadi di sekolah lama , asalkan aku dapat hidup dengan tenang di sekolah baru tahun depan :)

 lama betul aku draft benda ni -.- hahaha
#EntryPendek !