" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Takkan pernah lari dari melakukan kesilapan | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Welcome Back !
Friday, May 8, 2015 | 3:38 PM | 0Comment

ASSALAMUALAIKUM 

Alhamdulilah, saya berkesempatan nak update , sekian lama ditinggalkan :) rindunyee :) terima kasih bagi yang singgah dan follow blog saya :) Saya dah singgah blog-blog korang :D pada waktu lapang aku pergi singgah ceh !

Terlalu rindu untuk menaip-naip dan nak menarikan jari-jemari ini atas keyboard laptop . haha >_< Alhamdulilah dan syukur , walaupun sakit itu tetap ada :) sengaja di biarkan kesakitan itu melanda atas sebab ingin belajar , menuntut ilmu dunia dan akhirat

Mungkin masa depan akan cerah bila saya membuat sesuatu yang terbaik demi masa depan , terlalu banyak berfikir mungkin saya akan lalui sakit mata dan kepala . itu disebabkan saya perlu tahan kesakitan demi untuk belajar :D hmm 

Semoga pulih sebelum PT3 je lah :D InsyaAllah ^^ 
Asalkan dapat belajar je . whahaha .