" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Teacher to be | Tak lari melakukan dosa | Insan biasa | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Jaga Perasaan Orang
Sunday, June 7, 2015 | 12:08 AM | 0Comment

ASSALAMUALAIKUM

Sekian lama tidak mengupdate blog . terasa rindu untuk meluah dekat sini . rindu  untuk bersua dengan blog . eceh . walaupun terasa malas nak menaip panjang lebar . aku tahu akan ada bosan membacanya , tiada faedah langsung . InsyaAllah , aku usaha nak letak kata-kata . apa semua lah yang berfaedah berkaitan agama atau apa-apalah InsyaAllah diizinkan aku untuk menaip dengan sepantasnya .hahaa . 

Aku mencuba untuk menghilang selama 1 minggu tidak membuka account ask . yep. aku tahu . aku kena jaga semua perasaan orang yang aku kenali . memang kena jaga . walaupun perasaan aku sendiri aku rasa memang nak jaga jika aku sanggup . sanggup bila aku gagahkan diri untuk bersabar menghadapinya :) Ya . Aku kena sado . aku tak nak lembik . heh . 

Aku rasa sedih dan perasaan aku bercampur baur sebab entah . aku rasa macam pelik terasa pelik bila orang yang aku kenali , aku layan macam tunggul kayu / tiang elektrik . aku terasa melebihkan melayan orang sama kepala dengan aku je . aku kesal . aku sedih . aku rasa nak menghilang semula tanpa berita . tapi aku akan rindu diorang . diorang pun akan rindu aku . aku tak tau nak kata apa . sedih menyelebungi aku bila buka account ask . 

Maafkan aku , rasa bersalah keluar terasa tetiba entah . maaf sesangat orang yang aku sayang . aku sanggupkan diri aku untuk menjaga perasaan korang :) walaupun perasaan sendiri aku tak jaga . aku tahu semua orang penat jaga perasaan orang lain . tapi aku cuba untuk melayan kerenah-kerenah asalkan diorang gembira . cukup la . asalkan mereka tak kesunyian . em . 

Maafkan aku . 
InsyaAllah . Free aku update lagi blog . 
Maaf aku tak blogwalking beberapa bulan ni . 
Aku rasa nak bersendirian . 
Tak sanggup tinggal orang yang aku sayang . 
Memang tak mampu . . 

Tak pa . 
Tembak aku guna doa je :) 
Buangkan kerinduan korang dekat aku 
Aku tahu ada yang tak rindu aku lepas ni . :) 
Eh !

Maaf semua kakak , adik-adik , dan orang sebaya aku . 
Maaf sesangat tak layan macam dulu . 
Entah mengapa . 
Maaf ye . 

♦ Kalau rindu aku , tembak dalam doa yang tengah rindu aku .
♦ Bila aku tak da . sedekah Al-Fatihah untuk aku .
♦ Rindulah , saat aku tiada .

Salam Perkenalan ,
Salam Ukhuwah .
Salam Persahabatan
Moga Bertemu kembali ♥