" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Teacher to be | Tak lari melakukan dosa | Insan biasa | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Peneman aku
Sunday, August 16, 2015 | 1:38 PM | 0Comment

Assalamualaikum n Hai . 

Alhamdulilah aku masih mengupdate kali ni . Aku nak buat sesuatu ni . HAHA . 

-
-

Dear Kabus Tebal , 

              Kita kenal tak sampai satu tahun, tapi aku anggap kau macam kawan,sahabat aku saat susah . Walaupun kau budak hostel , aku tetap rindu kau selama-lamanya , kau selalu suruh aku tembak kau dalam doa . Helehhh , aku memang tembak pun weyhh , tembak banyak-banyak walaupun peluru aku makin hari makin berkurang , peluru yang kurang tu aku tambah dan tambah tahan rindu dekat kau . pernah sekali kau 2 minggu tak balik dari hostel . Hari-hari aku menangis pasal kau . eh tak berhari-hari lah weyhh kang kembang mata aku . nanti mak tengok dan mak tanya apa aku nak jawab haha . Aku tahu tempat aku meluah adalah kau , kau faham aku , kekadangkan aku sukar untuk memahami kau . heh . putus asa aku . hahaha . aku tegak pendirian aku . aku faham kau . kau ada masalah . aku bantu ,ehh . saat susah senang kita sesama membantu macam apa yang aku kata ni . Haha . Aku tahu kita busy nak PT3 sekarang . tahu tak . selama kau menghilang ni kan , aku banyak bersendirian kekadang aku berfikir sendiri temenung pasal masa depan aku sampai lah lah aku teringat kau . nak pergi Jordan sama-sama . Warghh!!!!! Aku senyum balik aku siap scroll down answer ask aku . And aku sedih dan menangis bila nak buka acc ask kau . kekadang aku rasa tak nak buka takut aku tak tahan . helehhh . weyhhh . aku kuat aku bukak walaupun air mata dah keluar . itu dulu weyhh ! hahaha . sekarang aku kuat kembali  .ada satu hari tu kan  ,aku nekad nak buat acc baru and yes aku buat . tapi aku tak bagitahu kau pun apa acc aku yang baru . acc masih aktif . kau pun ada follow acc aku tu . wahahaaha . aku pun tak tau macam kau dapat follow acc tu .. Ok . (•◡•)  Apa lagi aku nak cakap ni . hahahaha blurrrr dah . Esok umur aku dah 15 :)  Hehe cepat masa berlalu kan ? Haih . Moga kita berjaya mencapai cita-cita . Result jangan lupa share . 

Untuk kau , 
- Jaga diri
- Jaga kesihatan
- Jaga Iman
- Aku doakan family kau 
- Aku sayang kau kerana Allah
-Aku rindu kau kerana Allah
Suatu hari nanti kau jumpa aku . sabar . sabar . 
Pejam celik kot umur kita 17 tahun nanti . Kalau lah . Kalau la dunia masih ada . heh . 
Kalau umur aku panjang waktu tu ,kot2 .eerr . 

KAU SAHABAT DUNIA AKHIRAT AKU , TERIMA KASIH TERIMA KASIH . KAU TEMPAT AKU MELUAH KESEDIHAN , KEGEMBIRAAN , KAU TAK ADA AKU BUAT KAU MACAM ADA . OKEHHHH ! (•◡•) 

                                                                                                                                                                                  Perindu Setia Kau .
                                                                                                                                                                                   -NurulAfiqah-