" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Takkan pernah lari dari melakukan kesilapan | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Dah berlalu
Monday, October 26, 2015 | 9:52 PM | 0Comment

Assalamualaikum.

Chewah.. Apa mimpi aku pergi update banyak-banyak buang boring konon walhal baca novel online berapa buah entah dibaca. Lepastu ganggu orang dekat ask. Kau ingat boring ? Haha. Aku kot kalau tak ada kerja lain. Aku ganggu orang.

Macam waktu PascaPT3. Kalau aku bosan. Habis la orang depan dan belakang aku cuit perut ke geletek diorang ke. Kesah apa aku. Cikgu marah. Dah la bosan. Budak lelaki pun satu tak nak bagi kerjasama. Huhu

Apa yeh. Aku nak bebel senanya.

Oklah. Aku share apa kami buat waktu PASCA PT3 yg membosankan.
Aktiviti Hari Ini. Huhu

Aktiviti Minggu Pertama PascaPT3

Tada.
Siap. 
Chaw
Al-Fatihah untuk Abah Myraniss