" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Teacher to be | Tak lari melakukan dosa | Insan biasa | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Pasca PT3
Tuesday, October 20, 2015 | 8:45 PM | 0Comment

Assalamualaikum
Lama aku tak update ni. 5 je kot. Tak sampai bertahun
Idea bukan main macam apa hari. Terus lembik bagai apa eh . Hihi.
.
Pasca PT3 memboringkan. Lebih baik aku duduk rumah je.
Dah la tak bagi kerjasama.
Terutamanya pelajar lelaki. 
Hari ini seumur hidup aku guru kauseling jerit dengan budak lelaki ._.
Aku buka mulut je la. Jap, lalat tak ada eh.
.
Paling happy bila waktu pendidikan seni.
Kami melukis muka kawan sendiri. Haha
Dia lukis bagai nak apa. geram pulak aku dia gelakkan. 
.
Budak Tingkatan 3 ,
Tahun ni mmg susah nak dikawal oleh guru kauseling
Apatah lagi guru kauseling yang baru ._.
Aduh-ii. Memang naik hangin la dia.
.
Paling aku geram,
Tengok cerita dinasour tadi dekat dewan
Ya Allah.
Aku yang tengah fokus tengok cerita tu,
sekumpulan pelajar perempuan menjerit sebab tengok mata dinasour yang besar dan dia telan manusia. aduh-ii . 
.
Pasca membosankan.
Please. Haish.

-Semoga result lulus untuk kali ini.-
-Jordan tetap dihati-