" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Takkan pernah lari dari melakukan kesilapan | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Masalah.
Monday, November 16, 2015 | 9:26 PM | 2Comment

Selama ini tak ada pun masalah terhadap account lain. Bukan main lagi aku gembira. Tengok account lain dah 'privacy error' menangis tak berlagu aku. 

Paling aku nak menangis emeil aku guna buat twitter dah luput. Haish. Macam top up dalam phone dah. Ni memang aku nak menangis. Haha. Jadi aku tak letakkan link untuk 'Twitter' aku letakkan untuk FB je :) 

Dah lama account Gmail tak ada noti. Bila aku buka Google+ semua 'privacy error' saat ini aku kena sabar separuh daripada iman. Beberapa bulan dah yang ni berlaku. Ingatkan bulan 11 ni semua clear tengok-tengok haih.. Terpaksa la. Aku buka website gmail. Nasib dapat kalau tak dapat ? Memang sah-sah tak update.

Wattpad aku pun tak leh bukak dari dulu. 'privacy error' tak habis-habis. Mak aihh.. Memang aku rasa memang malas nak on mana-mana account waktu tu.. Hahaha. :3 

So, 
Aku promote jap account yang aku dapat buka dari bulan lepas hingga kini. 


Kalau tak ada account tu sila buat. Kalau rasa malas. Contact fb je. HAHA.

Syukran. 

**

-JordanTetapDihati-