" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Takkan pernah lari dari melakukan kesilapan | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Merepek.
Tuesday, November 10, 2015 | 1:49 AM | 0Comment

Assalamualaikum.
Datang balik dah aku nak mengupdate blog. Malam-malam buta macam ni aku update. Huhu. Kalau jadi budak 'hostel' memang aku tak macam ni kot. Kot la. Eh jap betul la. Budak hostel mana boleh bawa barang larangan ke dorm. Tak pasal-pasal kena rampas merayu-rayu awal tahun minta dengan guru displin. Hahaha.

Teringat kembali kisah hari sabtu lepas. Orang gotong-royong aku gembira balik rumah pergi online puas-puas. Nasib aku la, kawan tak merajuk dengan aku sebab aku ni 'janji melayu' nak datang gotong-royong. Jangan marah ye. Baru jadi seorang budak pandai 'ponteng' . Deh, displin nak cuti akhir tahun ni merosot . Mengharap tidak. Uhuk. Aku lari macam kena kejar dengan hantu, walhal masih pagi kot. Aku lari. Senaman dia awal pagi kononnya. Haha. Siapa sangka ? #KuCubaHancurkanLemak

Setiap kali aku update mesti ayat aku je panjang. Sah-sah bosan membaca ni. Ni akibatnya, malas nak on blog buat masa sekarang. Macam best je kalau blog campak jauh-jauh tak payah hirau pun blog ni. Eh jap, sekolah orang lain cuti esok hari sempena deepavali. Haha. Aku ni acah-acah cuti sebab mata aku tak mengantuk nak tidur.

Dah golek-golek atas katil. Tang tetiba perut lapar lagi. Ni la menyebabkan aku tak lena tidur. Nangis jap. Malam-malam macam ni aku pergi kacau orang dekat ask. Best je kot kacau orang malam-malam ni . . Hekhek..


Pertama kali aku senyum dalam gambar kelas. Kalau tak memang 'masam' habis muka aku kat situ. Tak kisah pun orang mengata aku kehkeh.

Sentiasa merindui kelas Tingkatan 3 EFEKTIF. 

Terima Kasih Cikgu,
Sanggup buat baju kelas sebagai kenangan kami. Warna purple. Yeah-Yeah
Warna aku. Jap perasan. walaupun tak buat party untuk tahun ni.. 
Aku sedih jap. Sebab PASCA PT3 & Karnival sukan penuh 1 jadual kelas :3
Sentiasa merindui kelas 3 E !! 
Pembising,pelawak,pendiam,periang. Apa semua . Walaupun kena marah duduk senyap sekali , Dah cikgu senyap nak start mengajar haa. bising balik .HAHAHA...


-Sekian-
-Jordan Tetap Di Hati-
-Tawakkal-
-Menanti Result PT3-