" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Takkan pernah lari dari melakukan kesilapan | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Ponteng
Saturday, November 7, 2015 | 2:25 PM | 0Comment

Assalamualaikum.
Lama aku tak update blog ni. Menghilang macam chipsmore.
Hari ini aku datang sekolah sebenarnya. Tapi aku pontengkan diri aku sampai orang tercari-cari aku dimana menghilang. Macam aku menghilang diblog ni. Haaa.

Sebenarnya aku dah jejak kaki ke sekolah. Last aku balik je. Bila dah aku jejak kaki ke sekolah semua lelaki tengok aku macam nak bunuh aku ja. Apa lagi aku pecut lari balik rumah la. Kalau tak rumah jauh tadi memang sah aku pergi tawaf .

Walhal semua pelajar berkumpul di foyer sekolah aku pergi blah macam kena kejar hantu. Haha. Sebelum aku blah tu , terserempak cikgu.

"Nak pergi mana ?" Senyum
"Nak balik " sengih je aku waktu tu
"Kenapa nak balik pulak dah ?" muka terkejut
"Er. Macam tak ada orang je cikgu. Lelaki je " Hihi
"Aik ? Pelajar asrama tak ada ke ?" Semakin pelik
"Entah" aku pun blah..

Aku lari balik rumah #adakukesah.

Twins aku balik rumah selepas gotong-royong terjerit-jerit cari aku . tampa kang. Hahaha

"Kakak, kawan kakak cari kakak tadi "

Aku pun . Haih ? Hahaha. Aku apatah lagi , Isnin ni memang aku kena kejar teruk la. Hahah Janji melayu betul aku ni ._. Hahahaa..

First tyme aku p ponteng ni..

Cikgu displin a.k.a sepupu sepapat sebelah mama aku pun cari aku
Guru kelas  cari aku gak
Cha+Qama cari aku ._.

Haaa.. Baru waktu tu je aku ponteng.

p/s : Jangan ikut cara aku . kahkah