" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Takkan pernah lari dari melakukan kesilapan | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





I'm back.
Sunday, December 6, 2015 | 12:54 AM | 0Comment

Assalamualaikum.

Menyesuaikan diri untuk menaip kembali. Sekian lama meninggalkan blog dengan pelbagai entry yang di'draft' ingin di 'publish' atas sebab kekangan masa menyebabkan terasa malas untuk 'publish' kan semua entry-entry yang di'draft' sekian lama.

Ceh ayat aku. Sekeh kang.

Aku sebenarnya malas nak update blog. Bila free aku akan update macam pagi buta ni. Orang suruh tidur awal aku pergi tidur lewat sebab nak pergi kenduri orang kahwin. Makan nasi minyak orang dulu baru makan nasi minyak aku. muntahkan.

Bila entah nak blogwalking kembali. Next week ada appointment. Jadi kena tinggalkan blog dulu phew. Punya lah lama aku update.

Waktu kami belum sampai lagi . Haha

Cantik dalam rumah ni. 

Eh budak ni masuk gakk. haha

Jom balik. 

Tengok jualan murah kahkah.

Kesian pakcik baju hitam tu. a.k.a abg sendiri keseorang menemani kami berdua mama. haha. pondan nmpak :P

Aktiviti share je la. Hahahaha. 

Next week.. Duhh!!..

-Result PT3-