" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Teacher to be | Tak lari melakukan dosa | Insan biasa | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Tertangguh.
Friday, December 18, 2015 | 10:38 PM | 0Comment

Assalamualaikum.

Beberapa kali entah 'hajat' nak buat entry terbaru tertangguh apabila kemalasan aku melanda tahap 10 dah ni. Entahlah bila aku rajinkan diri aku nak buat segala-galanya. Hahaha.

Kenapa setiap tahun cuti aku akan malas nak update entry baru ni dari dulu sampai sekarang. Hari-hari duk blogwalking blog tapi tak buat entry apa-apa pun hahaha.

Aku rindu nak ikut giveaway. Ada yang tag dulu. Tu pun aku tak ikut sebab aku rasa malas. Haish. Maaf  sesangat hahahahaha.

**
Aku terbaca blog Elis. Heh. Dia desc aku dulu. Aku tak buat pun tentang diorang ni. Haihh.. Memang betul orang kata . Jangan berjanji kalau tak tahu bila nak buat hahaha.

**

Tamat entry.
Aku dah tak ada idea.

-JORDAN TETAP DIHATI-