" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Teacher to be | Tak lari melakukan dosa | Insan biasa | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Contengan.
Saturday, January 2, 2016 | 4:32 AM | 0Comment

Assalamualaikum. Ehem-ehem. Awal pagi lagi aku dah 'blogwalking' . Memang sah mata aku akan jadi mata panda tertua di dunia ok paineee.. #AdaAkuKesah ? Kau panas pahal ? Lecehhh aa aku acah-acah gangster ni. Huhu. Sadis!.

Semalam ayah aku suruh kemaskan buku rujukan aku dulu waktu menjadi calon PT3. Jadi aku kemas-kemas. Bila dah letak dekat dalam kereta. Aku rasa macam ada sesuatu tak kena bila aku masukkan semua buku tu. Tapi aku buat ''tak tau''.

Bila aku duduk dekat katil. Baru aku teringat contengan aku di buku sejarah 

''PT3 nak dekat T^T .................... ''

Aku tak ingat la. Apa lagi buku aku conteng. Aku kalau nampak buku rujukkan ringan je tangan aku nak pergi conteng ke lipat ala-ala penanda buku ._. Okeyh! Mesti pernah buat ni takkan aku sorang je kat dunia ni buat. Hahahaha. . Acah-acah jap.

Contoh kenangan yang menggunakan buku aku.

2 atau 3 buah buku rujukkan aku kena conteng oleh kawan dengan kata-kata semangat sewaktu membuat tugasan sejarah dan geografi waktu tu. Hahahaha.. Paling aku sedih nak menangis nak meraung  nak panjat tiang bendera sekolah pun ada ehhhh.. merepek pulakk.

Aku ni lupa nak ambil gambar kenang-kenangan untuk buku rujukkan sebelum di beri kepada orang lain oiii.. Aku nangiss. . nangis pun tak. Aku acah je sebenarnya menangis waktu menaip ni. Orang setengah je nangis waktu menaip apabila menaip benda lawak..

Tapi benda sedih, benda kenangan yang dah pergi memang sedih weyh! Aku pun akan menangis macam memotong bawang. Uhuk Uhuk. Sila jangan kecam aku. Aku buat lawak. Aku penglipur lara . :)

Jadi, aku scroll down entry blog. Aku lupa nak sambung family trip aku .. Cem malas nak sambung.. Eh lantak blog aku bukan blog kau *gelak *

HAHAHAHA..

-Jordan Tetap Di Hati-