" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Teacher to be | Tak lari melakukan dosa | Insan biasa | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Dah Jadi Cacat.
Wednesday, January 13, 2016 | 3:55 PM | 2Comment

Assalamualaikum. 

Nak juga aku menangis beberapa bulan ni bila tengok keadaan laptop dah unzur. Berapa kali entah jatuh tapi tetap sado. Bila bulan 1 ni dah 4 kali jatuh. Kali ke empat dah pun screen laptop tak tutup macam biasanya -.- 

Abang cakap

''Menangis dulu nanti elok dia ''

Aduh.. Tu bernasib lah, masih dapat buka. Kalau tak dapat ? Memang sah aku akan menangis. Semua fail aku ada dalam tu. Aku tak macam orang lain -.- Ada phone. K. #Jujur. :) 

Hahaha. Aku gila sayang benda kesayangan aku. Bila dia rosak siapa tak nangis kot -.- dah benda bertahun-tahun di sisi takan nak lepas cenggitu. Takkan nak beli baru. Duit bukan banyak -.-

Impian nak beli phone entah-entah tercapai ke tidak. Kemain niat awal tahun. Adehah. Karang aku gitau ayah apa lak dia cakap . Cam burung je duit terbang atur laptop aku -.- huhu. 

Dulu charger tak elok sekarang screen tak boleh diturunkan sikit -.- hanya tegak cam tunggul tak boleh tutup. Hanya mampu buka je. Semut banyak masuk dohh -.-

Hahahaha

Malas aku nak snap. Tanak tunjuk keadaan laptop aku tengah unzur. Macam-macam hal berlaku.. Huhuhu


Cenggini lah muka aku sekarang bila laptop rosak minta repair T^T

-Jordan Di Hati-