" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Takkan pernah lari dari melakukan kesilapan | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Tak Puas ?
Friday, January 8, 2016 | 8:08 PM | 0Comment

Assalamualaikum. Hii. Selamat kembali ke blog setelah bertungkus lumus menyiapkan homework yang aku main hentam apa semua hahaha. 5 hari sekolah ni bermacam perangai aku tengok.

Ada yang pemalu, peramah , pendiam , periang semua adalah. Kekadang gelak-gelak cerita dekat kawan itu ini. Waktu belajar pun buat tak tahu. Kekadang duduk depan bukan fokus sangat. 

Bak kata samantha

''Nak jadi pelajar cemerlang 2016'' 

Hahaha. Pelbagai budaya kami beramah mesra. Walaupun dalam gelak-gelak sibuk kami 2 group dekat depan ada yang tak puas hati. Kami redha je lah. Kami buat tak tahu malas nak cari gaduh. Walaupun tak sado . Hoho.


Aku tahu ada seorang budak perempuan kelas aku memang berbisa habis mulut dia. Waktu tu memang tak ada guru BM. Sebab dia hantar anak dia bersekolah. Memang penolong atau ketua kelas bertanggungjawab memang guru sit in. 

Jadi, 

Penolong kelas ni pun cari guru sit in tak ada dalam bilik guru. Terus dia naik tingkat 3 kelas sains. -.- Ada lah pelbagai mulut mengatakan 

''Weyh! Kau tahu tak ? Tangga sekolah kita dah nak runtuh '' sambil menyindir penolong kelas.

Biasalah ada yang tak puas hati. Memang susah untuk orang tak puas hati dengan orang ni. Walhal dia dah ada jawatan sendiri kot. Takkan tak nak phew. 

Baru berapa hari sekolah dah tak puas hati dengan orang hahaha.


Tengok aku ni. Benda comel ni aku guna. Hoho

-Jordan Tetap Di Hati-