" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Teacher to be | Tak lari melakukan dosa | Insan biasa | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Kembali Sementara.
Tuesday, February 16, 2016 | 8:54 PM | 0Comment

Assalamualaikum.
Yeasss! Akhirnya aku dapat update blog dah. Hahaha. 
Rindu nak update macam dulu. Hari-hari laptop ayah dalam bilik abang. Aduh!
Hahaha.

Hari sukan. 
Tahun ni tak macam tahun lepas, tadi nampak cctv belakang makmal. Hahaha. Gilo dehh. Ish-ish. Hahahaha K . Jujur aku kata aku tak ada idea nak menaip. 

Next week ujian. 

Huhu

''12 tahun dah kamu orang belajar BI dari tadika sampai form 4 sekarang takan tak pandai Bi ?' Guna bahasa rojak main ngetam BI pun tak apa .. Asalkan kamu cuba.''

Heh. 

"Ujian awal tahun ni, kamu orang mesti dapat atas C+ ''

Hohoho. K aku stress , Kahkah,. :3 

-Jordan Di Hati-