" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Takkan pernah lari dari melakukan kesilapan | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Cemburu ? Suka ?
Friday, June 24, 2016 | 9:28 PM | 0Comment

Assalamualaikum. I'm back untuk update. Agak bosan dan bosan bila tak update selalu. Mungkin terlalu sibuk aku pun malas nak update. Hehehe. Dulu aku suka update ada gambar sekarang tak dah :3 Dehhh..

Okeyh! 
Sekarang aku update berceritakan tentang perasaan yang semakin menyakiti perasaan aku buat beberapa minggu lepas. Aku tak tahu apa masalahnya. Aku masih mencari bukti untuk menyelamatkan dari lemas . k aku merepekk.. 

Aku memang ada simpan perasaan dengan seorang 'hamba Allah' ehh 'lelaki' kahkah. Tapi aku tak bagitahu dekat siapa-siapa termasuk BFF aku sendiri. Aku takut sangat aku yang kuat bagi harapan sehinggakan aku yang merana, cewahhh. sebenarnya tak kahkah.. 

Ada waktu tu. Cikgu suruh tukar tempat duduk si crush . cewahh crush mangey.. tepi perempuan.. grr. hahaha. Waktu yg sama BFF aku cakap 

''Oii pyqahh jeless .'' sambil tunjuk aku.. Waktu yang sama dia perhatikan aku dengan gaya aku yang malas nak tengok muka dia. sehingga waktu tu dia perhati muka aku .. aku tak pandang dia .. dia pandang aku.. Sebab aku paling takut. .takut sesangat sebab aku ni suka beri harapann.. 

Aku kuat.. Kuat dengan mengatakan . ''Afiqah please move on and focus for SPM next year.' . Huh.. Aku cuba hilangkan perasaan tersebut sebab aku malas nak layan sebenarnya.. mungkin kau tak pernah hidup dlm kehidupan aku :) Aku malas nak story byk-byk about my life.. :) takut.. aku yg buka aib :) aku pendam jerk, :) #AdaHikmahnya

Waktu psv tdi. 
Dia tengok muka aku bila bagi kertas tapi aku tunduk and rampas kertas dekat tangan dia ada aku kesah ? Hikhik.. 

Kbye..
Haha
Hati-hati je lahh 
Biasalah hati manusia :) 

-FLY JORDAN-