" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Teacher to be | Tak lari melakukan dosa | Insan biasa | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Bye Mukah
Saturday, July 16, 2016 | 7:26 PM | 0Comment

Aku tahu kau belum bersedia nak tinggalkan kenangan semua ni. Tapi ? Kerana kejayaan kau kena tinggalkan semua. Kau berjauhan dengan family, kawan-kawan dan semua orang kau sayang.

Aku tahu,
Kau sebenarnya terpaksa sembang dengan aku. Sebab kau takut aku masih menangis sebab kau tinggalkan aku. Sebab tu juga kau blah awal-awal waktu sembang tu. Macam kau tahu, yang aku akan menangis. Walaupun aku buat muka senyum. Aku buat semua tu kerana kau.

Tapi aku yang akan menangis. Menangis sebab kau dah transfer tempat kau impikan. Banyak borang dah kau ambil. Aku bagitahu kawan

''Hm, dia dah pindah. sedih . aku tak tau nak explain macam mana. Aku mampu terima''

Dia cakap

''Pyqah, sabar eh ? aku faham keadaan kau sekarang. Kita bersama saat Form 1 hingga Form 4 skrg. Lepasni , tak ada orang nak kau luah lepas Form 5 nnti.''

Dia buat aku sedih balik. 1 tahun lebih lagi kot. Kami nak bersama dengan nama bestfriend :) .

Aku tak nak sebut nama kau dalam ni. Aku sebut bukan kau buat aku menangis balik dehh. Aku pun rasa aku patut terima semua nii ..

Maaf mr.lilin :) 
Jaga diri elok-elok. Stalk aku dengan doa. 
Balik Mukah bagitahu. 

Thanks, ada nasihat heh. 

''Pikachu stay strong''
''Belajar elok-elok''
''Jaga diri'' 

Aku tahu kau stalk :) Hm. Aku belum kuat untuk terima kenyataan semua ini. Hari isnin nanti ? Hah.