" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Teacher to be | Tak lari melakukan dosa | Insan biasa | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





13 Hari Lagi πŸ‘€
Thursday, August 4, 2016 | 6:49 PM | 1Comment

Assalamualaikum πŸ’ 
.
.
Alhamdulilah. Dah besar ke belum aku ni ? πŸ˜‚ Perangai macam kanak-kanak ribena πŸ˜ ko rasa? πŸ˜Œ Haish! Tahun depan dah SPM πŸ˜² Macam cepat masa berlalu wahai cik kak cik bang yang disayangi πŸ˜’

Aku rasalah,
Geng sama kepala aku ni turut bersedih sebab tahun depan kena focus πŸ˜ͺ
Tahun depan juga kami last sekolah πŸ˜”
Takkan tak sedih kot πŸ˜± 

Ya Allah. Aku terlebih emoji πŸ‘Š 

Mungkin aku seorang ada feels macam ni πŸ‘‰πŸ‘ˆ 
Kalau ada memang sah tak dapat terima kenyataan bahawa 
Batch 00' calon SPM 2017πŸ™Œ

Aku rasa masih nak main-main diusia ini.✌

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Tadi waktu Math. 
Aku letak kepala aku atas buku latihan math. 
Aku dah lah sakit perut kawan usik πŸ˜‘
Aku tak ingat apa dia cakap. 

Terus cikgu math tu cakap 

''Yang depan tu tolong senyap buat kerja tu '' dengan nada marah dia dan pio Cina πŸ˜‚

Lepas cikgu tu cakap macam tu terus aku angkat kepala dan pandang kawan sebelah dengan gelaknya πŸ˜‚

Aku baring balik. 
Classmates baru tegur. 

''Pyqah, kau gila ka ? πŸ˜‚'' 

Soalan dia. πŸ‘» Lekluuu. Senang dia bagi soalan tu dekat aku. 

''Ehh takk πŸ‘»'' Haha.

-TAMAT- πŸ˜‚ 

-FlyFlyJordan- πŸš€