" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Takkan pernah lari dari melakukan kesilapan | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Malas!
Sunday, August 28, 2016 | 2:51 PM | 0Comment

Assalamualaikum. 

.
Awal pagi dah aku pergi on laptop dengan niat nak pergi edit templete supaya widget follower aku muncul balik. Yah!

Sampai ke petang aku rasa bosan tekan itu, 
Search itu ini. 
Buat cara sama 

Ya!
Satu pun tak menjadi. 
Last-last aku malas. 

Jadi,
Widget follower  tak ada laahh .. *japp menangis* 
Hahaha!

Aku dah lama tak edit apa-apa kat blog sepanjang 2016 nii. 
Last edit awal 2015 waktu PT3. 
Hahahaha. 

Maaflah!
Aku rasa bosan plus malas tekan CTRL + U semata-mata nak cari code 'friendconnect' ngahngah!!.. 

--'